Älskar du att laga mat?

Om jobbet

Nu söker vi en ytterligare en "vinnande" kock då en av våra två kockar slutar sin tjänst. Du delar ansvaret för köket och matlagningen med din kollega vilket innebär att ni sköter alla, i köket, förekommande arbetsuppgifter. Du älskar att laga mat ifrån grunden och njuter av att få använda ekologiska råvaror. Vi arbetar med KRAV-märkta råvaror och är certifierade på minst 50% . Vi värnar vår miljö genom att vi återvinner matsvinn till biogas samt källsorterar.

Kvalifikationer
Vi förväntar oss att du har genomfört HACCP-utbildning under det senaste året samt har vana att arbeta med egenkontroll. Du har en administrativ förmåga och datavana . Du ska behärska svenska språket både muntligt och skriftligt utan problem. Vi ser gärna att du behärskar word och excel. Vi förväntar oss att du är flexibel och uppskattar att samarbeta både med kollegor och annan personal. Du är en glad och social person. Vi vill att du har erfarenhet av storkök.

Danderyds kommun strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.danderyd.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande önskar vi att du skickar in din ansökan digitalt enligt ovan. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Pia Åkerman, 08-568 918 80

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om arbetsplatsen

Danderyd är en vacker grönskande storstadskommun omgiven av vatten och belägen strax norr om Stockholm. Vi är drygt 32 000 invånare och har småstadens fördelar med storstadens möjligheter inom räckhåll. Vi är ca 1650 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt bidra genom sitt uppdrag till kommunens utveckling. Stocksundsgården är ett äldreboende med 30 boende och är beläget i Stocksund med vacker natur runt omkring. Stocksundsgården har en vacker trädgård som är mycket uppskattad av pensionärer och personal. Utmärkande för Stocksundsgården är en hemlik miljö samt att verksamheten har en gemensam matsal. Stocksundsgårdens kök har vunnit pris avseende Årets seniormåltid och Årets seniorkock I White Guide så måltider och måltidsmiljö är en kärnfråga i verksamheten. Vår personal är omtänksam och kunnig och vi månar om både hyresgäster och närstående. Under 2016 har vi blivit kvalitetscertifierade enligt QiVo. Vår devis är: Det ska vara gott att bli gammal!