Allround Markare till storbygge

Om jobbet

Är du en markare som gillar att ha många bollar i luften? Här har vi ett jobb där du får möjlighet att variera dina arbetsuppgifter!

Åt kund i Stockholm, söker vi dig som är allround som markare, dvs har en mycket bred erfarenhet utav markarbeten och kan hoppa in på de flesta uppgifter.
Som person är du ansvarsfull och har ett glatt humör.

Det är meriterande om du har B-körkort.

Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se eller lägga upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se. Ange referens MA0240

Urvalet till denna tjänst sker löpande vilket innebär att vi behöver din ansökan så snabbt som möjligt.

Läs mer om våra uppdrag på www.helpman.se eller www.facebook.com/HelpmanEntreprenad.
Vi finns även på LinkedIn (Helpman Entreprenad)!

Helpman AB bemannar byggindustrin! Helpman startade sin verksamhet år 2000 och är idag Sveriges första och ledande bemanningsföretag inom byggindustrin. Vi har i dagsläget ca 75-120 anställda beroende på säsong och inriktar oss både på byggnadsarbetare samt tjänstemän inom byggindustrin. Våra uppdragsgivare är flera av de största byggföretagen i landet och arbetar med bemanning över hela Sverige med huvudkontoret i Stockholm.
Jobbfakta
Ort
Sollentuna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 nov

Om företaget

Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring.

Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen. Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade.
Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko.