Allmänsjuksköterska sökes för uppdrag till Stockholms läns landsting.

Om jobbet

Om uppdraget

Nu söker vi dig som är en Allmänsjuksköterska för uppdrag inom olika inriktningar och som vill jobba i Stockholm.
Du är målinriktad i ditt arbete och har lätt för att anpassa dig till olika situationer och bemöta olika typer av människor.
Självklart har du även ett genuint intresse av att arbeta med människor och ansvarar för att patienterna känner sig trygga och omhändertagna samt att deras behov uppfylls på bästa sätt.
Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som allmänsjuksköterska.
Du kommer att ha ansvar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. In- och utskrivning av patienter. Du kommer att vara en viktig länk till anhöriga. Du ser helheten och hanterar patienternas medicinering, provtagning.
Som sjuksköterska är det viktigt att sköta allt rätt, även under stressiga arbetsdagar. Arbetsdagen innehåller mycket kommunikation, både med kollegor, läkare samt patienter och deras anhöriga. Det är därför viktigt att ha en bra kommunikativ förmåga och stor förståelse för olika människor.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Leg. Sjuksköterska med minst två års erfarenhet och erfarenhet av arbete inom allmän sjukvård.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i en grupp.
Kunskaper i journalsystemet Take Care är ett plus men inte ett krav.
Jobbfakta

Ring Hanna Jonsson Löfbom, 0725-98 22 02

Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget