Nu söker vi allmänsjuksköterskor för uppdrag i Stockholm!

Om jobbet

Om uppdraget

Nu söker vi dig som är allmänsjuksköterska för olika uppdrag i Stockholm. Vi har olika uppdrag för dig som vill jobba dag, kväll och natt, vardag och helger till olika uppdrag inom slutenvård, primärvård och psykiatri. Uppdragen finns från omgående och fram till och med sommaren. Du har stor möjlighet att påverka ditt schema, tveka inte att höra av dig redan idag om du är intresserad av att höra mer om vilka uppdrag vi har!

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilket uppdrag du kommer att gå på. Vi har spännande uppdrag på allt ifrån akutmottagning, kirurgiavdelningar till vårdcentraler och äldrevård. Det är viktigt att du trivs och är trygg i din yrkesroll, och tycker om att samarbeta med dina kollegor för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö och erbjuda en kvalitativ vård för dina patienter.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Du är legitimerad sjuksköterska och har minst 2 års dokumenterad arbetslivserfarenhet.
Erfarenhet av Take Care är en fördel men inte ett krav.
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Jobbfakta

Ring Hanna Löfbom, 0725-98 22 02

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 maj

Om företaget