Alla jobb REDOVISNINGSKONSULT TILL BRED OCH UTVECKLANDE ROLL!

JobBusters · Ekonomi · 6 jan

Om jobbet

Arbetsuppgifter

I din roll som redovisningskonsult hos vår kund kommer du få chans att arbeta i en bred och väldigt utvecklande roll. Du har helhetsansvar över ca 20- 30 st kunder av olika storlek och hjälper dem med hela ekonomiarbetet. Du träffar kunderna för att samla in material och diskutera behov, sedan jobbar du brett med allt ifrån bokföring till reskontra, bokslut, momsdeklarationer, årsredovisningar, skatter och månadsvisa rapporter. Du arbetar nära kunderna så det är viktigt att du brinner för kundservice. För rätt person finns möjlighet att även ta rollen som kontorsansvarig med uppgifter som att ansvara för interna möten, stötta övriga anställda samt viss resursplanering och beställningar.

Företagspresentation

Vår kund är en redovisningsbyrå i Stockholm som grundades 2004 och som förra året blev vinnare av Årets Gasell. Företaget har idag ca 300 kunder som de hjälper med alla typer av ekonomitjänster men också rådgivning. De erbjuder allt från löpande redovisning, till löneadministration, bokslut och hjälp vid att starta eget företag. Idag är de 9 st anställda och de sitter i centrala Stockholm.

Kvalifikationer
  • Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och redovisning.
  • Du har arbetat minst 3 år med brett redovisningsarbete sedan innan.
  • Du har kunskaper inom ekonomisystemet Visma.
  • Du behärskar svenska och engelska i tal samt skrift och det är mycket meriterande om du behärskar polska.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba på redovisningsbyrå sedan innan.
Personliga egenskaper

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är strukturerad och ordningsam och klarar att arbeta med många bollar i luften. Du bör vara social och ha förmågan att samtala med kunder. Vidare är du en lagspelare som har förmågan att ta en ledande roll.

Vad vår kund kan erbjuda

Vår kund erbjuder dig arbete i en roll som innebär ständigt nya lärdomar och i ett företag som utvecklas. Du får gå kurser, arbeta självständigt och bli del av ett familjärt team.

Lön

Fast lön. Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Konsult
Kontakt

Ring Maja Fransson, 08-525 240 20

Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 jan

Om företaget

JobBusters är ett växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med lång erfarenhet. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala bolag till mindre lokala företag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb!


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var