Alektum Group söker Sales Managers

Om jobbet

Alektum Group expanderar nationellt och söker Sales Managers

Som Sales Manager / Säljare hos oss får du en viktig roll för bolagets fortsatta tillväxt.
I linje med företagets strategiska mål kommer din främsta uppgift att bestå av att erbjuda nya som befintliga kunder helhetslösningar kring Alektum Groups tjänsteutbud; Information, Credit Management och Finans. Ditt fokus kommer vara att bearbeta och skapa långsiktiga relationer, likaså utveckla nya samarbeten i syfte att skapa maximal affärsnytta för våra kunder.

Vi söker dig som är en kommunikativ och lösningsorienterad säljare. Du är van vid att skapa resultat genom strukturerad bearbetning av marknaden. Du är orädd, ambitiös och driven i att producera och presentera kundanpassade, finansiella lösningar för målgrupper i ledande befattning. Du är van vid att prospektera på ett strukturerarat sätt och kreativ i att skapa nya och befintliga affärsdialoger och samarbeten.

Vi erbjuder dig:
  • Chansen att representera ett gediget varumärke med gott renommé och fin historik
  • En betydelsefull roll som ansvarig säljare för fortsatt tillväxt
  • En spännande yrkesvardag i ett stabilt, ambitiöst och snabbt växande bolag
  • Kompetenta och engagerade kollegor i en öppen och positiv tillväxtmiljö
Vi söker dig som har:
  • Akademisk/eftergymnasial bakgrund inom exempelvis finans, ekonomi el försäljning
  • Inriktad på finanstjänster, gärna inom
- Fakturaköp/-belåning
  • Företagslån/brygglån
  • Generell finansiering
  • 2-3 års erfarenhet av liknande processer och försäljning, gärna inom Credit Management, alternativt närliggande branscher
  • Ett brinnande intresse för affärer, att skapa affärsnytta och goda samarbeten

Kort sagt, vi söker dig som är självgående och ansvarstagande och som vill vara med och bygga en resultatdriven säljorganisation tillsammans med oss.


Rollen kräver även att du är behärskar svenska och engelska i både tal och skrift, har goda kunskaper i Officepaketet och innehar B-körkort.

Är det dig vi beskriver ser vi fram emot att läsa din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Rekryteringskonsult Christopher Thorstrand. För eventuella frågor kan du smsa / ringa honom på 0765-259016.


Varmt välkommen med din ansökan!


ALEKTUM GROUP AB
Alektum Group är ett familjeägt, europeiskt kunskapsföretag inom finansbranschen. Från huvudkontoret i Göteborg expanderar vi snabbt med tjänster inom information, finans och inkasso. Vi förser våra kunder med information och rådgivning för att minimera kreditrisker, skapa möjligheter för ökad likviditet och effektivisera fakturahantering. Vi tar fram helhetslösningar som ökar våra kunders intäkter och minskar deras kreditförluster.

Våra kärnvärden - kvalitet, effektivitet, enkelhet och innovation - driver oss att hjälpa våra kunder att bli mer lönsamma och få deras affärer att växa. Samtidigt bidrar vi till ökad förståelse om våra kunders kunder. Vi är cirka 400 anställda i 15 länder och omsätter 550 miljoner kronor med god lönsamhet.
Läs mer på: http://www.alektumgroup.se/

Sökord: sälj, säljchef, sales manager, KAM, Key Account Manager, b2b, säljare, AM, Account Manager
Jobbfakta
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget