Agil kravanalytiker med nyfikenhet och entusiasm

SW · Data & IT · 27 okt

Om jobbet

Är du verksamhetsinriktad och vill arbeta med att utveckla applikations- och systemstöd i världsklass? Nu söker vi, för kunds räkning, en kravanalytiker med placering Stockholm. Vår kund är ett av Nordens ledande försäkringsbolag och erbjuder försäkringsprodukter inom placerings- och trygghetsområdet för privatpersoner och företag. Vår kund befinner sig i en expansionsfas där mycket av fokus och konkurrensfördelar kommer att ligga på verksamhetens systemstöd. Nu behöver vår kund stärka upp teamet med en agil kravanalytiker som vill skapa användarvänliga och effektiva system som ett led i den offensiva satsningen att bli marknadsledande. Ny teknik, nya lösningar i ett kreativt, glatt och kompetent team.

Om tjänsten
IT-avdelningens ansvar är att utveckla och förvalta verksamhetens system och applikationer. Du kommer att ingå i ett av vår kunds agila leveransteam, där utvecklare, kravare och testare ingår. Som kravanalytiker blir din främsta uppgift att fånga och dokumentera verksamhetens krav och omsätta dessa till systemkrav. Du kommer att använda dina kravanalytiska kunskaper för att säkerställa att kundens behov och verksamhetens krav samlas in på ett korrekt och komplett sätt. Du kommer även att involveras i testarbetet. Ditt huvudområde kommer att vara affärsstödjande applikationer såsom Offert, Säljstöd, Rådgivning, Ärendehantering och Avtalshantering.

Din profil
För att lyckas i tjänsten behöver du vara duktig på att kommunicera, på svenska likväl som på engelska. Du är en lagspelare och värdesätter styrkan av att arbeta i team. Du har en stark drivkraft, tar egna initiativ och tar eget ansvar. Sist men inte minst är du pedagogisk och lösningsorienterad.

Önskade kvalifikationer:
En lämplig bakgrund för denna tjänst är flera års vana att fånga, dokumentera och kommunicera systemkrav. Det agila arbetssättet förutsätter att du har erfarenhet av agil utveckling med tyngdpunkt på agila krav. Du har erfarenhet att arbeta med test inom agil utveckling då dina arbetsuppgifter i teamet även kommer att vara inom testområdet. Har du dessutom erfarenhet av UX-design är det meriterande.

Du erbjuds
  • En verksamhetsnära roll i agil miljö
  • En utmanande roll där vår kund befinner sig i en stark utvecklingsfas där du som kravanalytiker spelar en central och viktig roll
  • Karriärmöjligheter
  • En arbetsgivare som värdesätter en bra balans mellan aktivt yrkes- och privatliv
  • Ett digert utbud av förmåner, såsom subventionerad städhjälp, lägenhets-/stuguthyrning etc.
Övrigt
Ovanstående tjänst är en rekrytering och du anställs av vår kund. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt slutdatum. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Markus Öhman, Rekryteringskonsult SWIT på telefon 070-471 02 43 alt. markus.ohman@sw.se.

Vi ser fram emot din ansökan och ansöker gör du via länken nedan.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 okt

Om företaget

SW IT är specialister på rekrytering och konsultverksamhet inom IT. Vår erfarenhet av rekrytering i kombination med spetskompetens inom IT säkerställer att vi kan göra rätt matchningar som både på kort och lång sikt skapar meningsfulla relationer och ger bestående resultat för alla inblandade parter.