Affärsutvecklare/säljare förvaltningstjänster

Om jobbet

Ditt uppdrag:
Vi söker dig som vill komplettera vår Affärsutveckling med fokus på försäljning av våra avtalsbundna tjänster och erbjudande till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Du har en egen försäljnings-budget och arbetar i första hand uppsökande med tilldelning av ett eget område där du har det övergripande ansvaret från införsäljning till affär. Du skapar nytänkande servicelösningar och kan på ett konsultativt sätt rekommendera kunder hur de strategiskt och affärsmässigt ska hantera sin förvaltning för bästa effekt. Vidare har du förmågan att föra ett värdebaserat resonemang med styrkan att kunna göra projektavslut. Att skapa förtroende hos kunden och bredda vår affär är mycket viktiga delar i ditt uppdrag. Som affärsutvecklare kommer du att arbeta nära utförandeorganisationen och övriga serviceteam.

Du ingår i affärsområdet Affärsutveckling och rapporterar till Affärsutvecklingschefen.

Vem är du?
Vi söker dig som inger förtroende och ger ett professionellt intryck. Du drivs av att skapa nya affärer och att bygga långsiktiga relationer. Du är en orädd och kommunikativ lagspelare som kan ta egna initiativ, har energi och ett naturligt driv. Du är kreativ och initiativrik, ser möjligheter och har ett ständigt fokus i att utveckla affärer. Att du är strukturerad och har en god förmåga att hantera säljrollen internt är också avgörande för att lyckas i rollen.

Dina kvalifikationer:
Som affärsutvecklare så bör du ha god kunskap om en fastighetsägares totalekonomi och de fördelar kunden får i att nyttja Fastighetsägarna Service som partner. Det gör att vi ser att du bör ha erfarenhet från fastighetsbranschen generellt och fastighetsförvaltning specifikt. Komplex tjänsteförsäljning och anbudsarbete med bevisat gott resultat är inte nytt för dig. Du har relevant eftergymnasial utbildning inom fastighet och/ellermarknad/sälj från t.ex. IHM.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provtjänstgöring de första sex månaderna. Vi ser gärna ett tillträde under kvartal 1 2017.

Kontakter:
Intresserad? Vill du veta mer? Frågor besvaras av HR-chef Frida Palmgren, frida.palmgren@fastighetsagarna.se

Ansökan
Välkommen med din ansökan som du skickar snarast till jobb.stockholm@fastighetsagarna.se

Märk din ansökan med Affärsutvecklare 2017. Urval kommer göras löpande.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla Frida Palmgren

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget

Fastighetsägarna Service Stockholm AB är en ledande leverantör av förvaltningstjänster med en bred tjänste- och produktportfölj som spänner över områdena förvaltning, projekt, ekonomi, juridik samt tekniksmarta fastighetsprodukter. Fastighetsägarna Service är ett helägt dotterbolag till föreningen Fastighetsägarna Stockholm som är branschorganisationen för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar inom Stockholms och Gotlands län.

Fastighetsägarna Service har ca 135 medarbetare och omsätter ca 215 miljoner kronor per år och verksamheten bedrivs och utgår från Stockholm. Den roll vi nu söker är en nyckelroll och del av satsningen som görs för att säkerställa att målen i den nya affärsplanen uppnås och att kraftigt öka tillväxten.