Affärssystemkonsult till navigate consulting

Academic Work · Data & IT · 21 jan

Om jobbet

Navigate Consulting expanderar och söker nu ytterligare en konsult inom området affärssystem. Är du nyexaminerad inom affärssystem eller har några års arbetslivserfarenhet inom affärssystem och vill arbeta på en mycket attraktiv arbetsplats där stort fokus läggs på en fartfylld, rolig och dynamisk arbetsmiljö så har du här chansen. Vi söker dig som satsar långsiktigt på ett företag och som brinner för affärssystem. Låter det intressant? Sök tjänsten idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Navigates räkning en Affärssystemskonsult inom HR.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Navigates önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Navigate Consulting.

Arbetsuppgifter

Navigate Consulting erbjuder marknadens bästa kompetens för hantering av affärssystem. Deras konsulters bakgrund som management-konsulter, systemintegratörer och mjukvaruleverantörer skapar en god förståelse för kundernas behov. Som affärssystemkonsult inom HR kommer du vara länken mellan kundernas verksamhetsbehov och IT-systemens möjligheter. Du kommer ingå i ett team bestående av lokala resurser tillsammans med konsulter off-shore. Vidare kommer du i din roll att ansvara för kravinsamling, lösningsdesign samt implementering och tester inom ett funktionsområde för HR och HCM. Som affärssystemkonsult ansvarar du även för att dokumentera arbetet enligt vald projektmetodik samt se till att alltid föra en professionell dialog med kunderna.

Navigate Consulting präglas av en öppen arbetsmiljö där mycket fokus läggs på teambuildning-aktiviteter såsom löpevents, konferensresor och andra aktiviteter. De arbetar aktivt med sin personal och ser mycket långsiktigt på sina samarbeten. I rollen får du möjlighet att arbeta i attraktiva och utvecklande projekt.

Vi söker dig som
  • Har studerat relevant högskoleutbildning inom affärssystem där du tagit din examen under de senaste åren
  • Har goda svenska- och engelska kunskaper då du dagligen kommer ha kontakt med svensk- och engelsktalande kunder, samt kollegor i både Sverige och dotterbolaget i Indien
Det är meriterande om du:
  • Har 1-2 års arbetslivserfarenhet inom affärssystem
  • Har deltagit i minst ett affärssystemsprojekt där du varit med i hela projektcykeln från projektplanering till implementering
Som person är du prestigelös, resultatinriktad och ansvarstagande. Du har ett strukturerat och självgående arbetssätt samtidigt som du tycker att det är spännande att arbeta i en miljö som kontinuerligt förändras och utvecklas. För att lyckas i rollen som affärssystemskonsult tror vi även att du är en social person som har lätt för att samarbeta med såväl kunder som kollegor och därtill känner dig bekväm med presentationer i såväl tal som skrift.

Övrig information
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 jan

Om företaget

Navigate Consulting är ett oberoende konsultföretag som arbetar med tjänster och produkter kring affärssystem. Med deras breda erfarenhet inom området kan de erbjuda kompetens inom en rad områden vid upphandling, implementation och utveckling av affärssystem. De har ett gediget kunnande inom hela processen vid införande och vidareutveckling av moderna ERP-system. Navigate Consultings samlade erfarenheter gör att de täcker de frågeställningar som en systemägare dagligen ställs inför.