Affärsorienterad Bemanningsansvarig till Doc-Connect

Om jobbet

Vi tror att du är som oss: personlig, entreprenöriell och har bra energi! Vi söker dig som vill vara med i ett ungt men etablerat tillväxtbolag inom läkar- och sjuksköterskebemanning, där det finns stora möjligheter att påverka din egen, bolagets och branschens utveckling. Detta är en bransch som växer varje dag och allt fler läkare och sjuksköterskor väljer idag att arbeta som konsulter. Tack vare ökad efterfrågan från både läkare, sjuksköterskor och vårdgivare söker vi nu dig som vill bidra till att stärka Nordens sjukvård till det bättre!

Information om uppdraget

Doc-Connect arbetar med bemanning av läkare och sjuksköterskor. De är ett snabbväxande entreprenörsföretag med starkt fokus på personligt bemötande och som arbetar för att främja en jämlik vårdsituation i hela Sverige.

Kontoret i centrala Stockholm består idag av drygt 55 personer och de fortsätter att växa. Nu finns möjligheten att ta sig an rollen som relationsbyggande bemanningsansvarig där du kommer att ha ett unikt helhetsansvar för hela kedjan; från kund- och konsultbearbetning till bemanning och kvalitetssäkring av genomförda uppdrag.

För dig som är affärsinriktad och duktig på att arbeta med människor finns möjligheten att komma in på ett expansivt och framgångsrikt företag med familjär känsla, unga medarbetare och härligt arbetsklimat. Under ditt första halvår i tjänsten kommer du få gedigen introduktion och utbildning till både arbetssätt, processer och vårdbranschen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Doc-Connects önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Doc-Connect.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med hela tillsättningskedjan; från bearbetning av nya kundföretag och av läkare och sjuksköterskor som skulle kunna bli dina potentiella konsulter. Slutligen är din viktiga uppgift att matcha obemannade uppdrag på kliniker i hela Sverige mot dina tillgängliga konsulter. Du har också ansvar för all logistik och administration som omgärdar respektive uppdrag. Slutligen har du en mycket viktig uppgift i att kvalitetssäkra och följa upp dina tillsatta uppdrag. Du behöver även vara lyhörd för att kunna snappa upp eventuella utvecklingspunkter vid uppföljning och utvärdering med kund

Du kommer till exempel att:
 • Kontakta och bearbeta läkare och vårdpersonal som kan knytas till Doc-Connects nätverk
 • Kvalitetskontrollera dina konsulter genom CV-granskning, referenstagningar, etc
 • Äga arbetsgivaransvaret för de konsulter du anställer och har på uppdrag
 • Följa upp och utvärdera samarbetet med både kund och konsult
Företaget växer kraftigt och betydelsefulla personer kommer att tilldelas en allt större och viktigare roll i företagets framväxt. Rätt person kommer bland annat att ha möjlighet att gå in som områdeschef på sikt. Dessutom planerar företaget att starta upp verksamhet i utlandet inom de närmsta åren där det kommer att finnas mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som
 • Innehar akademisk examen, gärna ekonomi- eller personalvetarexamen
 • Är mycket duktig på att bygga nätverk och relationer
 • Är resultatinriktad och vill arbeta mot konkreta mål
 • Är bekväm att arbeta med telefon som huvudsakligt arbetsredskap
Arbetslivserfarenheter inom sälj och kundbemötande är meriterande.

För att trivas hos Doc-Connect och i rollen som bemanningsansvarig stimuleras du av att bygga långsiktiga relationer och har god personkännedom. Du är målmedveten, tänker affärsmässigt och trivs med att jobba självständigt. Du motiveras av att ta stort ansvar och att tilldelas frihet i ditt arbete. Vidare är du ihärdig dvs. en person som inte ger upp!
 • START: Omgående, enligt överenskommelse
 • OMFATTNING: Heltid, tillsvidare, provanställning tillämpas
 • PLATS: Stockholm
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

Doc-Connect är ett företag som arbetar för jämlik vård oavsett var i Sverige patienten befinner sig. För att försäkra sig om att leverera hög kvalitet fokuserar man på noggrant urval, spetskompetens och personligt engagerade medarbetare.

Doc-Connect har delat upp sin organisation för arbete mot sex olika specialistläkarområden, där erfarna och kompetenta bemanningskonsulter är nischade mot respektive område, t.ex. Medicin, Psykiatri och Primärvård. Inom varje område arbetar och kan på ett professionellt sätt matcha aktuella uppdrag med rätt läkarkompetens på ett kvalitativt, prismedvetet och långsiktigt sätt. Man kan tack vare sin storlek ställa krav på de kliniker man arbetar med, vilket gör att läkare t.ex. får arbeta mer patientnära och får utöva sitt yrke som de är utbildade för, vilket ger Doc-Connect mycket nöjda konsulter och ett gott rykte i branschen.

Doc-Connect Nordic AB etablerades 2011 och har expanderat kraftigt de senaste åren. Idag har över 600 läkare och sjuksköterskor arbetat för Doc Connect som har bemannat samtliga landsting i Sverige och har ett starkt förtroende i branschen.