Affärsorienterad analytiker med Produktansvar till SENS

SENS · Teknik & Ingenjör · 9 dec

Om jobbet

Till ett innovativt bolag med fokus på miljövänliga energitjänster söker vi en affärsorienterad analytiker med produktansvar

SENS söker en affärsorienterad analytiker med produktansvar och intresse för strategi och sälj. Vill du bli en del av ett snabbväxande och framåtblickande företag? Trivs du på företag präglat av entreprenörsanda och tillväxt? Vill du bli en del av vårt kompetenta team och bidra till hållbara energilösningar? Då är du kanske vår nya medarbetare.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som affärsorienterad analytiker kommer du att arbeta med affärsstrategisk analys och utvecklingsarbete med termiska energilösningar. Du kommer att arbeta med utveckling och förvaltning av energiprojekt i form av analyser, rapportering och planering. Ditt arbete innebär att du jobbar i team med både interna kollegor samt externa partners. Välkommen till ett företag som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen av att vara bäst på hållbara energilösningar. Som affärsanalytiker på SENS kommer du vara en viktig kompetens i vårt team på fyra personer.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du arbetar med tekniska energilösningar inom värme och kyla till fastigheter, fastighetsområden samt offentliga verksamheter. Arbetet inkluderar affärsanalys samt affärs -och produktutveckling.
Du kommer även att arbeta med affärskalkyler där man utifrån bl.a. teknik, marknad & miljöförhållanden tar fram beslutsunderlag för investeringar. Syftet med arbetsuppgifterna är att förbättra lönsamheten, minimera risker samt höja energieffektiviteten så att det skapar värde för SENS och deras samarbetsparter och kunder.

Rollen innebär också

Då verksamheten är relativt ung kommer du själv bygga upp de rutiner och processer som vi fortfarande saknar. Du kommer också arbeta med finansiell modellering i samband med uppstarten av nya projekt.

Vi sitter i nybyggda och fina lokaler i Nacka, Stockholm. Tjänsten kommer att tillsättas under december eller enligt överenskommelse.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med civilingenjörsutbildning med inriktning inom maskinteknik, industriell ekonomi, energiteknik eller dylikt. Du har ett intresse av att arbeta mot en mer säljande roll och har ett stort affärsmässigt intresse. Vidare har du mycket goda kunskaper i Excel och grundläggande kunskaper inom energi. Du talar och skriver på svenska och engelska obehindrat.

Det är meriterande om du:
  • Har något års erfarenhet som ingenjör
  • Har erfarenhet inom detta affärsstrategiska område
  • Har erfarenhet inom energifältet
  • Har grundläggande kunskaper inom programmering, i exempelvis Matlab eller Python
Vi söker dig som trivs i en mindre organisation, är nyfiken och gärna tar dig an nya utmaningar. Du har ett gediget intresse för affärsstrategiska frågor, är utåtriktad och har god social förmåga. Som person är du trygg i dig själv då du kommer att arbeta mot VD:ar, förvaltningschefer och affärsområdeschefer. Du är van vid att arbeta på ett självständigt och strukturerat sätt, med stöd från gruppen. Du kommer gärna med nya förslag och idéer på hur verksamheten kan utvecklas.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta

Ring Dana Jennerström, 0721-81 27 44

Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.