Affärsområdeschef IT till en av världens största HR partner

Om jobbet

Det finns utmaningar och så finns det möjligheter. I den här krävande rollen har du båda. Adecco Sverige implementerar nu Adecco Groups globala varumärke för IT-tjänster, Modis (se Modis.com). Inom ramen för den satsningen söker vi en Affärsområdeschef. Som Affärsområdeschef för Modis får du något riktigt stort att bita i - men också väldigt kul på vägen. Det kräver både hjärta, hjärna och massor av skinn på näsan. Målet är att göra vårt varumärke känt och att växa med bibehållen lönsamhet. Kort sagt, att ta rätt position hos våra konkurrenter och kunder.

Dina förutsättningar

Modis verkar på en mycket konkurrensutsatt konsultmarknad och avser att växa, ta nya marknadsandelar och göra det nya varumärke känt. Du leder verksamheten och driver den utvecklingen framåt tillsammans med dina medarbetare, bl.a. genom att nå nya kandidatmarknader.

Jobbet gör du själv men i ryggen har du en global koncern som finns i 9 länder, tydliga processer och rutiner, en stark medarbetarkultur och en utpräglad utvecklingsinriktad och konstruktiv anda. Du arbetar nära andra operativa varumärkeschefer inom koncernen och har internationellt utbyte med chefer för Modis globalt. Du rapporterar till Adeccos vd och ingår i ledningsgruppen.

Ditt bagage

Du har redan klättrat ganska högt i IT-hierarkin. Med många år i branschen, gärna internationellt, har du det nätverk som är ett måste för rollen.

Din gedigna bakgrund inom försäljning, företags- och säljledning samt strategisk affärsutveckling - företrädesvis inom tjänste- och konsultområdet - gör att du är van vid förändringsarbete och att leda, utveckla och driva medarbetarteam. Vi ser gärna att du har arbetat med att implementera nya varumärken.

Din stil

För att bli framgångsrik i rollen är du ambitiös och mycket målmedveten. Du är kommunikativ, relationsskapande och en van talare. Du är rak och uppriktig, ser möjligheter där andra ser problem och kan konsten att styra med diplomati och fasthet.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Badenoch & Clark. Känner du för utmaningen och vill veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Staffan Heidenberg, 0708-59 33 98 alt staffan.heidenberg@badenochandclark.se
Jobbfakta
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 dec

Om företaget