Affärsområdeschef

Om jobbet

Martin & Servera är Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi levererar dagligen färskvaror, livsmedel, restaurangutrustning och tjänster till restauranger, kaféer, barer och storkök över hela Sverige.

Martin & Servera är koncernens moderbolag och Sveriges ledande grossist och affärspartner till restauranger över hela Sverige. Vi erbjuder allt från färskvaror som kött, ost och fisk till restaurangutrustning och drycker. Varje dag jobbar våra nästan 2 900 medarbetare med att köpa, ta emot, hantera, sälja och distribuera mat, dryck, utrustning och förbrukningsvaror. Det är en stor del av vår vardag. Och vår kärnverksamhet. Runt den bygger vi kontinuerligt kompletterande erbjudanden som stärker våra kunders affär - till exempel utbildning, service och tjänster.
Martin & Servera är stolt affärspartner till över 20 000 kunder.

Affärsområdeschef Öl/Vin/Sprit

Befinner du dig idag i branschen, har gedigen erfarenhet känner att du är redo för en större utmaning? Då är det här kanske chansen för dig. Vi söker en person som är affärsmässig ut i fingerspetsarna och som är sugen på en riktig utmaning. Du har ett utmärkt track record från branschen och troligen ligger du bakom ett flertal lyckade lanseringar inom båda segmenten alkohol och alkoholfritt. Du kan branschens situation och vet vilka utmaningar som finns med att jobba i den. Den svåra balansgången med en stark fokusering på framgång och vinst ställd mot ett stort ansvarstänkande är något som du är van att arbeta med. Du är lika mycket strateg med de stora penseldragen när det krävs, liksom att du inte drar dig för att bli hands on när det krävs. Du ser möjligheter i nya kanaler och kan driva igenom processer på orörd mark.

Som affärsområdeschef kommer du att bli ytterst ansvarig för att fortsätta vår framgångsrika resa med våra välkända varumärken. Som affärsområdeschef är du en naturlig del av vår ledningsgrupp. Du är lyhörd för nya öppningar och kan snabbt och affärskritiskt bedöma vad som kan komma att bli nästa framgångssaga. Vidare har du lång erfarenhet inom FMCG samt har eller har haft en direkt marknads- och säljledande position med outstanding track record. Inom Martin & Servera existerar inget revirtänkande. Vi jobbar alla mot ett gemensamt mål och det är att bli lika bra som våra produkter - bäst. Du har även flerårig personalledande erfarenhet. Kompetensmässigt är du troligen civilekonom med marknadsföringsinriktning eller motsvarande.

I denna viktiga nyckelrekrytering har vi valt att samverka med Andreas Flyckt på Sikta Group. Han finns tillgänglig för att besvara dina förfrågningar med största sekretess på telefon 070-725 48 36 eller via Siktas växel 08-678 00 00. Låter det som en utmaning som passar dig? Skicka din kortfattade ansökan i PDF.format (en sida presentation åtföljt av CV) till Siktas researcher Prottasha Khondaker pk@sikta.se. Vi jobbar löpande med urvalet och emotser din ansökan senast 2016-12-02.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Andreas Flyckt, 070-725 48 36

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 jan

Om företaget


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var