Affärsområdesansvarig till 2Complete

2Complete · HR & Personal · 4 nov

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

2Complete expanderar och söker nu en Affärsområdesansvarig som kommer bygga upp 2Completes nya affärsområde inom verkstad- och lager. Du kommer arbeta med hela rekryteringsprocessen vilket innebär kravprofilsmöten, annonsera, searcha, intervjua, ta referenser och anställa konsulter.
Du kommer även ha ett personalansvar över dina konsulter, där du ansvarar för konsultvård, utvecklingssamtal, lönesamtal, regelbundna uppföljningar av både konsulter och kunder.
Du arbetar konsultativt och nära våra kunder och deras behov samt matchar rätt kandidat mot uppdraget utifrån fastställd kravprofil.

Din profil

Kompetenskrav: För att lyckas i rollen som Affärsområdeschef ser vi att du har minst ett års erfarenhet inom bemanning- och rekryteringsbranschen. Du är van att hantera flera rekryteringsprocesser parallellt och stundtals med korta ledtider, vilket ställer höga krav på flexibilitet och att kunna leverera under press och med hög kvalité.

Personliga egenskaper: Som person är du affärsmässig, lyhörd, kommunikativ och relationsskapande. Du arbetar proaktivt och har ett strukturerat arbetssätt med god prioriteringsförmåga. Du är initiativtagande och brinner för nöjda kunder, konsulter och kandidater.

Vill du vara med på vår spännande resa och nå våra högt satta mål? Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats med mycket skratt, seriositet och högt i tak!

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Margareta Meek, Rekryteringschef på telefon 070-942 59 95 alt. margareta@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannaområdet från juniora tjänster till chefer- och specialister.

SÖKORD: Konsultchef, rekryterare, rekryteringskonsult, affärsområdeschef, bemanning
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget

2Complete är rekryterings- ochbemanningsföretaget som bygger en organisation på ambitiösa och hungriga personer. Vidare är det för oss viktigt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt.
Ett arbete efter dessa riktlinjer tror vi skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller uthyrning.