Affärsmässig samt tekniskt erfaren projektledare

Academic Work · Data & IT · 26 dec

Om jobbet

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som huvudprojektledare alternativt delprojektledare inom IT-området? Vill du bidra till ökad affärsnytta för kunder samt skapa verklig förändring i framtida IT-organisationer? EVRY söker dig som vill bli del av ett starkt team med roliga uppdrag och personlig utveckling.

Information om uppdraget

Academic Work söker för EVRYs räkning en tekniskt erfaren projektledare alternativt delprojektledare. EVRY är ett av Nordens ledande IT-företag med stor kompetens internt. Företaget har genomgått en förändringsprocess och befinner sig nu i en ny fas då det är av stor vikt att få in erfarna huvudprojektledare samt delprojektledare som kan arbeta med företagets stora samt medelstora kunder.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och EVRYs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos EVRY.

Arbetsuppgifter

Som teknisk projektledare alternativt delprojektledare kommer du ha det yttersta ansvaret för att uppnå bästa, och mest effektiva, leverans gentemot kund. Du motiverar, inspirerar och kommunicerar på ett tydligt vis gentemot teamet likväl som med kunder och övriga intressenter. I arbetet som projektledare driver du komplexa projekt inom IT-drift och förvaltning hos både befintliga samt nya kunder med allt från stora till medelstora bolag. Teammedlemmarna finns placerade både lokalt, men även på den internationella planen. Resor i tjänsten kan förekomma, men främst inom Stockholmsområdet.

Tjänsten passar dig som vill ha en spännande utmaning - i denna roll får du möjlighet att skapa verklig förändring i framtida IT-organisationer. Du kommer att arbeta nära EVRYs kunder och bidra med affärsnytta i form av att integrera kundens verksamhet med IT på bästa vis.

Vi söker dig som
 • Har mångårig erfarenhet inom IT-projektledning av större och komplexa projekt rörande IT-drift samt förvaltning
 • Har erfarenhet att leda tidskritiska in- och outsourcingprojekt (transitions transformationsprojekt, förändringsarbete) och program med komplexitet, hög risk och komplicerade leveransstrukturer inom något av följande områden: o Workplace/Arbetsplats-PC
 • IT-Infrastruktur
 • Datacenter
 • Application Operation/Applikationsdrift o Service desk / Support
 • Har dokumenterad historik av framgångsrika projekt och leveransresultat
 • Har dokumenterade erfarenhet av PPS projektstyrningsmodell alternativt erfarenhet av annan projektstyrningsmodell, men intresse av att arbeta med PPS
 • Har kunskaper i ekonomisk uppföljning och affärsförståelse
 • Har mycket god skriftlig samt muntlig förmåga i både svenska och engelska. Vidare har du goda erfarenheter av att kommunicera med olika nivåer och intressenter, såsom ledningsnivå och verkställande nivå
Det är meriterande om du är certifierad inom tex IPMA, PMI eller Prince II.

Som person kan du se och agera på affärsmöjligheter även i situationer där det inte är uppenbart av andra. Du kan förklara konsekvenser av olika aktiviteter samt har förmåga att analysera affärsresultat. Vidare arbetar du fokuserat för att uppnå önskat resultat och sätter upp utmanande mål för ditt arbete. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt, likväl som andras arbete, på ett effektivt sätt. Då arbetet kan innebära en hög arbetsbelastning är det viktigt med effektiv prioritering samt att hålla fokus på rätt saker.
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Solna, samt resor främst inom Stockholmsområdet
 • Kontaktuppgifter: Emelie Blomqvist, Recruitment Consultant, emelie.blomqvist@academicwork.se alternativt vår teammail, stn03@academicwork.se
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Organisation & ledning
Data & IT
Underkategori
Projektledare
Projektledare
Publicerad

57 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

EVRY är ett ledande IT-företag på den nordiska marknaden med lokal närvaro på 50 orter. Genom en hög verksamhetskompetens från en rad branscher skapar EVRY värde för våra kunders affärer samtidigt som vi bidrar till utvecklingen av samhället. Vi hjälper våra kunder att få konkret nytta av IT genom hela värdekedjan, från lösningar och konsulttjänster till outsourcing.

EVRYs cirka 10 000 medarbetare kombinerar lokal närvaro med en global leveransmodell och är ett bevis på att nordiska kunder får bäst service av dem som har en sann förståelse för nordiska företags förutsättningar och utmaningar. EVRY har en årlig omsättning på nästan 13 miljarder SEK och ägs av investeringsbolaget Apax. Den svenska verksamheten har en årlig omsättning på ca 3,6 miljarder SEK och finns på 25 orter med 2300 medarbetare.