Affärsmässig rekryteringskonsult sökes till Stockholm

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du resultat- och kundorienterad samt har ett stort intresse för både försäljning och rekrytering? Har du dessutom tidigare erfarenhet av rekrytering och/eller försäljning? Då kan du vara vår nya kollega!
StudentConsulting Stockholm är en växande enhet med fokus mot rekrytering och bemanning, inom Ekonomi, HR, Kundtjänst/administration, IT/teknik, Lager/Logistik. På StudentConsulting är den ena dagen aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat. StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och snabbt till beslut. Vi brinner för att matcha kompetens och personlighet till rätt arbetsplats och uppgift. Vi söker nu två rekryteringskonsulter på heltid till vårt kontor i Stockholm som är duktiga på försäljning och samtidigt fenor på hitta de rätta kandidaterna. Du bör vara duktig på relationsskapande, vara kreativ och snabb på att skapa både ett kund- och kandidatnätverk samt brinna för att ständigt vara på jakt efter nya affärer. Vi ser gärna att du kommer med innovativa idéer inom rekrytering och researching för att vara en del i utvecklingen av dessa processer inom bolaget.

I rollen som rekryteringskonsult kommer du utmanas med kombinationen att hitta affärsmöjligheterna och söka fram rätt person till tjänsten. Du kommer enbart att arbeta med direktrekryteringar till kunder och därmed ingår inget personalansvar i rollen. Initialt så kommer du att arbeta med nykundsförsäljning med eget ansvar för att bygga upp och utveckla din kundportfölj, med affärerna på plats blir det även din uppgift att söka fram och presentera rätt kandidat till behovet. Detta innebär att dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir
  • Nykundsbearbetning
  • Relationsskapande med varma kunder
  • Annonsutformning, urval, intervju, referenstagning och test.
  • Arbete med research genom vår egen databas eller exempelvis Monster och Linkedin..
  • Administrativa uppgifter i form av dokumentering och kandidatpresentationer till kund.
Du kommer i rollen arbeta i ett team, nära konsultchefer, rekryterare och enhetens affärschef.
Tjänsten är på heltid och tillsätts så fort vi har hittat rätt kandidat. Arbetstiderna är främst förlagda under kontorstid, mån-fre 8-17, övertid kan förekomma.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker tjänsten har en akademisk examen i personal, försäljning, ekonomi eller liknande. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med försäljning och/eller rekrytering. Har du tidigare erfarenhet av försäljning av rekrytering är det ett stort plus. Som person är du resultatorienterad, självgående och handlingskraftig. Du har intresse för siffror och älskar att ligga i toppen av ligan. Förmåga att prioritera de som i slutändan påverkar ditt resultat. Vidare är du lyhörd och har lätt för att skapa förtroende, är professionell i ditt bemötande mot Kunder och Kandidater. Rekryteringsarbetet präglas av högt tempo och samtidigt måste du ha tålamod i ditt sökarbete, så är det viktigt att du är stresstålig och kan hantera många rekryteringsprocesser samtidigt samt att du drivs av att leverera till uppsatta mål och deadlines. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat. Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!