Affärsmäklare/Besöksbokare

Om jobbet

Som affärsmäklare/besöksbokare är ditt uppdrag att hitta affärsmöjligheter eller att boka besök med företag som våra kunder vill samarbeta med. Arbetet utförs på vårt kontor i Stockholm och är mycket lärorikt. Du kommer att få utbildning inför och under varje projekt, och kommer att få arbeta i våra trevliga lokaler i Nacka Strand, vid Stockholm Fashion District.

Vi söker dig med driv och intresse för sälj, generera kundnytta och affärer. Du drivs även av möjligheten att tjäna en riktigt bra lön samt bygga ett värdefullt kontaktnät inom konsultbranschen.

Det en fördel om du har lätt för att lära dig, håller ordning och reda, och vill påbörja en spännande karriär inom sälj, PR eller marknadsföring.

Eftersom vi är ett företag i snabb tillväxt innebär det att finns stora chanser för dig att växa tillsammans med företaget.

Välkommen att skicka in din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 dec

Om företaget

GATLING är ett mindre specialiserat konsultbolag inom sälj.

Vi gör research, identifierar affärsmöjligheter och bokar upp möten mellan våra kunder och deras mest intressanta potentiella kunder.

Våra kunder består av konsultbolag inom IT, Juridik, Management och Kommunikation. Samtliga kunder är ledande inom sitt område eller inom sin nisch.

Vi har varit lönsamma från start och vår vision är att bli störst och bäst på det vi gör.


Hitta hit

Visa var