Affärsinriktad konsult till Stratsys i Stockholm

Om jobbet

Vill du vara med på en spännande resa i ett tillväxtbolag med en fantastisk produkt? Brinner du för att skapa kundnytta och utveckla nya affärsmöjligheter? Då kan du vara rätt person för oss!

Stratsys är ett spännande tillväxtbolag med en produkt som, sedan starten år 1999, blivit väl etablerad på marknaden med stor ytterligare potential. Våra produkter bidrar till effektivare, tydligare styrning och större transparens hos våra kunder och hos oss får du tidigt möjlighet att ta stort eget ansvar i en dynamisk och utvecklande miljö. Våra 100 medarbetare finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Norrköping och vårt kontor i Göteborg hittar du i fräscha lokaler mitt i centrala stan. Tillsammans med Oddwork söker vi nu en affärsdriven Konsult med gedigen erfarenhet av arbete med fokus på landsting och/eller vårdbolag till vårt Stockholmskontor!

Om tjänsten som Konsult hos Stratsys
I rollen som Konsult blir du en del av leveransavdelningen och kommer arbeta med det övergripande ansvaret för att skapa och utveckla befintliga kundsamarbeten såväl strategiskt som operativt. Du driver samarbetena framåt och kvalitetssäkrar och utvecklar styr- och ledningsprocesser hos dina kunder med Stratsys plattform som grund. Till just denna tjänst söker vi en erfaren Konsult som främst ska fokusera på att utveckla våra samarbeten med kunder inom landsting och/eller vårdbolag.

I din roll kommer du att jobba i nära samarbete med kunden i syfte att utveckla deras processer och användandet av plattformen. Samtidigt arbetar du även proaktivt med att identifiera behov och skapa nya affärsmöjligheter hos befintliga kunder. Du kommer att ingå i ett drivet och engagerat team med goda kunskaper inom ledning, försäljning och kundutveckling.

Vi söker dig som...
... är en driven och självgående person som är redo för nya utmaningar! Vi ser att du har ett 3-10 års erfarenhet av arbete med verksamhetsplanering, verksamhetsutveckling, kvalitetsledning, förändringsledning eller liknande inom eller mot landsting och/eller vårdbolag.

Som person är du noggrann och analytisk samtidigt som du är socialt begåvad och agerar professionellt med stor affärsförståelse. Du är prestigelös och drivs av att arbeta i team.

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos Stratsys.

Vad Stratsys erbjuder dig
Tjänsten innebär en spännande möjlighet för dig att arbeta i stora organisationer och stötta dem i deras utveckling. Bolaget erbjuder dig en öppen och social kultur där alla arbetar med fokus på att skapa fantastiska resultat och samtidigt ha riktigt kul tillsammans.

START: Omgående

PLATS: Stockholm

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Amy disley, amy@oddwork.se

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-12-16

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Oddwork startades av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg 2011. Vi kopplar samman talanger med företag över hela Sverige inom försäljning, ekonomi och kundtjänst. Vi lever utifrån att personlighet är A & O och att människor är bäst på det man verkligen brinner för. Därför vill vi på Oddwork alltid veta vem du är, vad du vill och framförallt vad du brinner för! Det är så vi kopplar samman rätt talang med rätt företag och skapar nästa karriärsäventyr.
Jobbfakta
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget