Affärsansvarig Rekryterare till TNG i Stockholm

Om jobbet

Tror du på fördomsfri rekrytering och bemanning? Det gör vi! Nu söker vi ytterligare en affärsansvarig rekryterare som sätter kompetens, potential och fakta i fokus framför magkänsla och fördomar. Låter det som du? Bra - sök idag!

TNG:s strävan att rekrytera fördomsfritt har bidragit till att allt fler kunder valt att börja jobba med oss. Det är jättespännande och vi växer - snabbt. När nu en av våra kollegor går vidare internt letar vi efter en rekryterare som kan förstärka vårt team i Stockholm, och bidra till TNG:s utveckling framöver.

Vad kan vi erbjuda dig?
  • En stark tydlig vision - Vi är ett värderingsstyrt företag med erfarna ledare och starkt engagerade och kompetenta medarbetare.
  • Marknadens modernaste rekryteringsprocess i kombination med några av marknadens modernaste rekryteringsverktyg och tester.
  • Enormt nöjda kollegor och kunder- Våra NPS-värden hos våra kunder är höga, och våra egna medarbetare ger oss NPS värden upp mot 86.
  • En fantastiskt bra stämning i våra i ljusa och moderna lokaler mitt i centrala Stockholm med utsikt över Stadshuset och Mälaren.
Vad ska du göra?

Som affärsansvarig rekryterare ansvarar du för bemanning och rekrytering av tjänstemän. Till din hjälp har du TNG:s beprövade processer och systemstöd, utarbetade annonskanaler samt supportfunktioner inom HR, marknadsföring, administration och ekonomi.

Rent konkret innebär det att du:
  • Självständigt kontaktar, etablerar, vårdar och utvecklar dina kunder och affärer.
  • Ansvarar för att ta in nya förfrågningar/uppdrag samt se till att det blir affär.
  • Matchar och bemannar uppdrag med rätt kompetens och konsult.
  • Arbetar med rekrytering där du ansvar för hela rekryteringsprocessen.
  • Ansvarar för uppföljning av uppdrag gentemot kund.
I din kundportfölj finns både större och mindre företag. Kontaktpersonerna hos dina kunder är personal- och linjechefer i företag inom alla olika branscher.

Vem är du?
Vi vill att du har arbetat i branschen tidigare med både rekrytering och bemanning alternativt på någon HR-avdelning med volymrekryteringar.

Då stora delar av arbetet är självständigt, med frihet under ansvar som ledstjärna, är det viktigt att du har en förmåga att hela tiden driva dig själv framåt. Våra kunder förväntar sig snabba resultat och återkoppling så det är bra om det är egenskaper som du besitter. Kontakt och relationsbyggande aktiviteter präglar ditt arbete då ständigt kundbearbetning står på agendan. TNG präglas av en företagskultur som är genuin och äkta där det händer nya saker hela tiden så det är viktigt att det speglar dina förväntningar och värderingar.

Vi jobbar ständigt med många både kunder, kandidater och konsulter vilket kräver ett strukturerat och taktiskt agerande för att kunna prioritera bland alla olika tänkbara situationer. Du har minst eftergymnasial utbildning och goda kunskaper i svenska och engelska.

Om TNG

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och bidrar långsiktigt till en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och unika erbjudande och vi har växt snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering

Ring Henrik Jönsson, 0768-695771

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.