Affärsansvarig för Kontorsservice

Om jobbet

Är du vass på försäljning och har förmågan att motivera och leda andra? Hemfrid söker nu en målinriktad och affärsmässig person till rollen som Affärsansvarig för affärsområdet kontorsservice. Här har du chansen att driva ett eget affärsområde i det större bolaget!

Om tjänsten

Hemfrid söker nu en Affärsansvarig för kontorsservice, en roll där du kommer att ha det övergripande ansvaret för att driva och utveckla affärsområdet med målsättningen att skapa en stark tillväxt. Du kommer att arbeta operativt med hela försäljningsprocessen samt leda och coacha ett eget team av medarbetare som utför Hemfrids kontorsservicetjänster ute hos kund. Du förväntas ta stort ansvar i ditt arbete samt komma med nya idéer och initiativ. Är du en ansvarstagande person som drivs av att skapa affärer och fina resultat? Då är det kanske dig vi söker!

Arbetsuppgifter

Som Affärsansvarig för kontorsservice kommer du att ha resultat- och budgetansvar för affärsområdet samt ha personalansvar för medarbetarna i ditt team. Du kommer att arbeta operativt med hela försäljningsprocessen från att boka kundmöten, genomföra behovsanalys till att säkerställa att Hemfrids kontorskunder alltid är nöjda. Du coachar ditt team att leverera städning och service som inte bara lever upp till, utan överträffar, kundernas förväntningar. Du kommer att utgår från vårt huvudkontor på Södermalm och rapporterar till Hemfrids Affärsområdeschef.

Du kommer till exempel att:
  • Operativt arbeta med försäljning och merförsäljning av Hemfrids tjänster inom kontorsservice
  • Ha löpande kundkontakt, ta emot förfrågningar och synpunkter samt administrera avtal, fakturaunderlag och liknande
  • Schemalägga, optimera och planera budget för att driva ditt område framåt
  • Arbetsleda, motivera och coacha dina medarbetare
  • Arbeta med affärsutveckling inom affärsområdet kontorsservice och till viss del även andra områden inom Hemfrid
Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har minst 2-4 års arbetslivserfarenhet. Du behärskar flytande svenska och engelska i både tal och skrift. Akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Körkort och vana att arbeta i administrativa system är ett krav i tjänsten.

Personlighet

För att trivas hos oss är du en person som sporras av att leverera förstklassig service och arbeta i ett högt tempo. Vi söker dig som är lösningsorienterad, strukturerad och gillar utmaningar. Du gillar sälj i kombination med att ge bra service. Du bör vara en person som är resultat- och utvecklingsdriven samt ser förändring som en utmaning. Du är vidare en affärsmässig person som både identifierar och agerar på affärsmöjligheter. Vidare anser vi att du som söker är noggrann, ödmjuk och tålmodig för att kunna hantera det personal- och kundansvar samt de administrativa uppgifter som rollen innebär.

Vi erbjuder

Ett lärorikt jobb som utvecklar dig i arbetsledning och att jobba med långsiktiga nära relationer. Vi erbjuder en roll i en organisation som har stor trovärdighet på marknaden och aldrig står stilla. Därmed finns det många utvecklingsmöjligheter för såväl företaget som för medarbetarna. Hemfrid är ett värderingstyrt företag där hållbarhet är en viktig utgångspunkt i vår affär. Vi vill bidra med både miljömässig och social hållbarhet och jobbar mycket med bland annat integrationsfrågor. Vi har medarbetare från hela världen och har en arbetsplats med stor mångfald.

Om Hemfrid

Hemfrid startade 1996 som en enkel idé om hur fler ska orka mer. Vi är idag över 2 000 medarbetare från över 40 olika länder över hela världen som hjälper våra kunder med städning, barnpassning, trädgårdshjälp och många andra tjänster i hemmet. Att förenkla vardagen för våra kunder är vår främsta drivkraft.

För frågor om tjänsten kontakta affärsutvecklingschef Sara Lönnberg sara.lonnberg@hemfrid.se 0704251583. Urval kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Affärsutvecklare
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 nov

Om företaget