Adobe ambassadör

SW · Data & IT · 25 dec

Om jobbet

SWIT söker för kunds räkning en Adobe ambassadör. Vår kund är en av de största konsult- och it-infrastrukturleverantörerna i Europa. Du erbjuds goda möjligheter till fortsatt anställning hos vår kund samt att du får en unik möjlighet att fördjupa dig inom ett tekniskt område.

Din roll i laget

Du kommer att vara ambassadör för Adobe, internt och externt. I arbetet ansvarar du för att satta mål uppnås genom att driva försäljning och säljgenererande aktiviteter själv och i samarbete med Specialistsäljare och AM/KAM och Adobe. I ditt jobb kommer att ingå att finna nya Adobe affärsmöjligheter hos existerande kunder samt att hitta nya kunder.

Kvalifikationer

För att lyckas i denna roll behöver du ha
  • Allmän IT kompetens, dvs förståelse för en IT miljö vad gäller klienter, servrar, lagring, virtualisering.
  • Starkt driv och självkänsla och beredd att kavla upp ärmarna och göra det själv
  • Erfarenhet av företagsförsäljning och att själv ta kontakt med kund
  • Hög energi och mycket driv
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Microsoft Office paketet
Vi söker dig som är engagerad, driven, ansvarstagande, strukturerad och affärsfokuserad. Det är också viktigt att du har en positiv attityd och är ödmjuk. Du hanterar kundrelationer på ett affärsmässigt och professionellt sätt och är van att arbeta i ett högt tempo.
Det är viktigt att du arbetar problemlösande för att skapa affärer och hitta vägar framåt.

Övrigt

Ovanstående tjänst är ett konsultuppdrag på 8 månader med start så snart som möjligt. Du anställs av SWIT och utför arbetet ute hos vår kund i Kista. Efter slutfört uppdrag finns det goda möjligheter till fortsatt anställning hos vår kund. Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Markus Öhman, 070-471 02 43
Jobbfakta
Kontakt

Ring Markus Öhman, 070-471 02 43

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 dec

Om företaget

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var