Administratörer sökes för framtida uppdrag!

StudentConsulting · Ekonomi · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du tidigare arbetat administrativt? Då kan det vara dig vi söker!
Då kan det vara dig vi söker! Just nu söker StudentConsulting duktiga administratörer för kommande uppdrag.
Genom att anmäla ditt intresse här så hamnar du i vår intressepool. Intressepoolen är en beredskap inför kommande uppdrag hos kund. Som administratör kan dina arbetsuppgifter innebära:
  • Sammanställa underlag för möten
  • Beställa resor och boka hotellrum
  • Organisera sammanträden, sortera dokument och skriva protokoll
  • Kontering av fakturor, scanna fakturor, kontoavstämningar
  • Ta fram underlag och företagspresentationer
Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar ute hos någon av våra kunder på deras kontor i Stockholm. Tjänsterna kommer med fördel vara på heltid.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet samt tidigare vana av nämnda arbetsuppgifter. Du har läst en gymnasial utbildning. Som person söker vi dig som är social, serviceinriktad och stresstålig. Vidare har du ett driv, är initiativtagande samt har god förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Är det dig vi söker? Tveka då inte att skicka in ditt CV till StudentConsulting redan idag! Vi intervjuar kandidater löpande.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!