Administratörer inom Avtalsadministration till Anticimex

Anticimex · Administration · 29 nov

Om jobbet

Drivs du av att skapa goda resultat med hög kvalité? Vi söker nu flera administratörer till funktionen Central avtalsadministration inom Kundservice och processutveckling till vårt huvudkontor i Liljeholmen. Anticimex är en spännande blandning av ett entreprenörsföretag och en internationell koncern med mycket stor marknadspotential såväl inom konsument- som företagssektorn. Vi arbetar med mångfald- och jämställdhetsfrågor då vi är övertygade om att det leder till en mer trivsam, dynamisk och effektiv verksamhet. Vårt arbete präglas av att skapa en arbetsplats där skiftande erfarenheter och bakgrund tas tillvara.

Rollen
Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling. Gruppens huvudansvarsområden är avtalsregistrering för rikstäckande och försäkringsmäklade avtal, samt på uppdrag av våra lokala kontor.

I rollen som Administratör kommer du att:
  • Registrera avtal
  • Förvalta och underhålla data/information rörande avtalen i våra system
  • Sköta hantering av mail och ärenden som rör avtalsregistrering
  • Ha kontinuerlig kontakt och dialog med de lokala kontoren
  • Ringa ut till, eller ta emot samtal från, externa kunder gällande faktura- och avtalsfrågor
Vem är du?
Vi söker dig som gillar att arbeta både självständigt och i grupp. Du är strukturerad och levererar hög kvalité. Vidare gillar du variation i tempo och att arbeta i en föränderlig värld. Vi tror även att du som söker:
  • Har goda grundkunskaper i Office och ha arbetat i någon typ av affärssystem tidigare
  • Har erfarenhet av administrativa processer och rutiner samt har en känsla för siffror
  • Är noggrann och har en känsla för detaljer och dess betydelse för helheten
Målet är att alla i gruppen ska ha kunskap om samtliga ansvarsområden, därför är det av stor vikt att du som person är öppen inför att lära dig nya arbetsuppgifter samt kompetensutveckla dina kollegor vid behov. Du är trevlig, har lätt för att samarbeta och är serviceminded. Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift. Du uttrycker dig obehindrat på engelska, men även andra språk är meriterande.

Vi lägger grunden för att avtal ska fungera för tekniker, kundservice och slutkunden, därför är kvalité och att avsluta med gott resultat två av våra ledord.

Ansökan
Delar du denna passion med oss? Ansök redan idag, dock senast 21 oktober 2016. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Elnoosh Farhoudfar tel. 0737- 07 04 83.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Elnoosh Farhoudfar, 0737- 07 04 83

Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 nov

Om företaget

Anticimex är ett internationellt serviceföretag som grundades i Sverige 1934. Vi skapar trygga och hälsosamma inomhusmiljöer genom inspektioner, garantier och försäkringar. Vi är ca 4 000 anställda i 16 länder som arbetar inom områdena skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Under 2015 hade vi 2,2 miljoner kunder och den sammanlagda omsättningen uppgick till ca 3,9 miljarder kronor. Läs mer om oss på www.anticimex.se