Administratör till Sveriges största aktör inom företagsrekonstruktion!

Om jobbet

Är juridik ett personligt intresse? Är struktur och kvalité ledord för ditt sätt att arbeta? Är du redo för en ny utmaning hos en av Sveriges ledande aktörer inom företagsrekonstruktion där utvecklingsmöjligheterna är stora? Tveka då inte utan sök tjänsten som administratör hos Svensk företagsrekonstruktion redan idag!

Information om uppdraget

Svensk Företagsrekonstruktion är ett dotterbolag till FrontOffice Nordic och arbetar med att hjälpa företag med skuld- och lönsamhetsproblem och som stöd till företag som genomgår en företagsrekonstruktion. Just nu är koncernen inne i en expansiv fas där bland annat nya verksamheter inom finansiering och investering har kommit till. Academic Work söker därmed för Svensk Företagsrekonstruktions räkning en administratör till deras kontor på Östermalm i centrala Stockholm.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Svensk Företagsrekonstruktions önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Svensk Företagsrekonstruktion. Svensk Företagskonstruktions intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som administratör hos Svensk företagsrekonstruktion kommer du arbeta i deras konsultverksamhet med att stötta upp övriga jurister och kundansvariga samt sköta diverse administrativa uppgifter, samt att ha kontakt med kunder och hjälpa dessa med förekommande administrativa uppgifter. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor som har det yttersta kundansvaret. Arbetsverktyg som är av vikt att du är trygg med att använda är telefon och e-post.

Du kommer till exempel att:
 • Svara på frågor över e-post och telefon från kunder alternativt veta vart du ska skicka dem för att de ska få bästa möjliga service.
 • Deltaga vid införsäljningsmöte med kund tillsammans med kundansvarig.
 • Arbeta med ett företag genom hela processen vid en företagsrekonstruktion.
 • Löpande registrera och arkivera relevanta handlingar i ett digitalt arkiv.
 • Vara tillgänglig för ad hoc uppgifter från övriga kollegor.
Tjänsten passar dig som trivs i en roll som kommer generera mycket personlig utveckling där ramar och strukturer är fria att ändras för att hitta effektiva arbetssätt för att på bästa sätt leverera tjänster med toppkvalité till Svensk Företagsrekonstruktions kunder.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller arbeten som kan anses som likartade.
 • Mycket goda kunskaper i Officepaketet med fokus på Word och Excel.
 • Flytande i det engelska och svenska språket i både tal och skrift.
 • Har erfarenhet av att hantera formell text, både i text och verbalt. Exempelvis från en högre akademisk utbildning eller från arbete som innefattat myndighetskontakt.
Det är meriterande om du....

* Har affärsjuridisk eller ekonomisk utbildning på eftergymnasial nivå.

Som person influeras ditt arbete av struktur och kvalité. Du har en förmåga att snabbt sätta rutiner för ditt arbete och tänka proaktivt i situationer som ger utrymme för detta. Du är en doer som inte sitter och väntar på arbetsuppgifter utan tar tag i saker och för dem från ax till limpa. Vidare förstår du vikten av att arbeta lika mycket för din arbetsgivare som för din egen utveckling samt gör ditt för att skapa ett så bra arbetsklimat som möjligt. Till sist är du en glad och positiv person som uppnått en personlig mognad med tillhörande skinn på näsan.

Övrig information
 • Start: Början av november
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm, Östermalm
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på STW03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Administration
Publicerad

57 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Svensk Företagsrekonstruktion är en effektiv partner som löser likviditetsproblem i små och medelstora företag. Vid rekonstruktioner och omstruktureringar arbetar de med affärsutveckling och finansieringlösningar. De hjälper även lönsamma företag att förnya sig och ta lönsamheten till nästa nivå. För mer information var vänlig surfa in på deras www.svenskrekonstruktion.se/