Administratör till svensk storbank!

Om jobbet

Trivs du med administrativa uppgifter och vill arbeta på en svensk storbank? Är du som person noggrann, flexibel och prestigelös? Vi söker just nu en administratör som kommer att arbeta med administration kring bankens inhyrda konsulter. Sök tjänsten idag då starten är omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker en administratör till en av Sveriges största banker. Du kommer att tillhöra avdelningen Business Development & Support och arbeta i en grupp bestående av 10 medarbetare. Tjänsten är ett föräldravikariat och kommer att pågå under minst 6 månader med stor chans till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

I samband med din start kommer du att få en introduktion till arbetet för att du därefter på ett självständigt sätt ska kunna ta dig an uppgifterna.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som administratör hos denna bank kommer du att arbeta med administrativa uppgifter som berör de ca 250 inhyrda konsulterna som banken har. Det kan exempelvis innebära att:
  • Beställa behörigheter och arbetsredskap till alla nya konsulter
  • Administrera dispenser vid förlängningar
Vi söker dig som

Vi söker dig som har ca 1-2 års arbetslivserfarenhet inom administrativa uppgifter och trivs i rollen som administratör.

Krav:
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Goda kunskaper i Excel
Då arbetet är av självständig art riktar vi oss till dig som trivs med att ta ansvar och kan driva ditt eget arbete framåt. Du har en positiv och prestigelös inställning samt kan anpassa dig utifrån situation och person. För att passa i rollen är du självklart noggrann, har lätt för att lära dig och trivs i en arbetsmiljö med högt i tak.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid 6 mån med chans till överrekrytering för rätt person
  • Placering: Ca 10 min med T-bana från Centralen
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.