Administratör till Stockholm!

Om jobbet

Om tjänsten

Söker du en roll som ger dig möjlighet att utvecklas? Vill du vara med och föra administrationen framåt på ledande företag? Titta hit - vi söker just nu administratörer för både rekrytering och uthyrning!

Uppdragens längd varierar beroende på kund och tjänsternas omfattning är både på heltid och deltid. Vi har kunder runt om i Storstockholm inom olika spännande branscher såsom it-branschen och bilbranschen.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar beroende på arbetsplats men de kan innefatta exempelvis dataregistrering, tidsrapportering, framtagning av rutiner, hr-administartion, orderhantering, fakturering eller andra administrativa sysslor. Du kommer arbeta med datorn som främsta redskap och administrera i olika system. Ditt arbete kan även innebära stöttning kring ekonomi eller medverkan i rekryteringsprocesser. I din roll som administratör innefattar även kontakt via mail och telefon med kunder, leverantörer och intern personal.

Kvalifikationer

Vi söker dig med fullständiga gymnasiebetyg och tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter. Du har god datorvana och sätter dig med enkelhet in i nya program och system. Du har även goda kunskaper inom Office-paketet. Vidare har du god kommunikativ förmåga samt talar och skriver flytande svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser gärna att du är serviceminded, strukturerad och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta med andra men tar samtidigt egna intiativ och ser vad som behöver prioriteras. Vidare har du god förmåga att hantera stressiga situationer.

Övrigt

KFX HR-partner är ett väletablerat bemanning- och rekryteringsföretag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Viktigast för oss är att våra medarbetare trivs och känner sig trygga i sin anställning. Som konsult hos KFX HR-partner erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och kollektivavtal. Det ser vi inte som en förmån, utan som en självklarhet!

Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig rekryterare Clara Backlund, 08-663 99 00.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 dec

Om företaget

Kontorsfixarna är ett av de äldsta bemannings- och rekryteringsföretagen i Sverige. Vi bidrar med en unik branscherfarenhet och över 500 medarbetare runt om i landet.