Administratör till projekt inom psykisk hälsa

Om jobbet

Trivs du i en administrativ roll där du får möjlighet att ta ansvar och arbeta med viktiga samhällsfrågor? Är du en flexibel och serviceinriktad person som dessutom är noggrann? Då kan tjänsten som administratör hos en av Sveriges mest framstående arbetsgivarorganisationer vara något för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en administratör. Vår kund är en arbetsgivar- och intresseorganisation. Uppdraget kommer att pågå fram tills sista december med möjlighet till förlängning. Uppdraget erbjuder en stimulerande arbetsplats och delaktighet i ett viktigt uppdrag i en fin arbetsmiljö i lokaler belägna i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du utgöra ett administrativt stöd för dina kollegor. Projektet består i dagsläget av 40 engagerade medarbetare i varierande positioner. Gemensamt är att de arbetar med frågor som rör psykisk hälsa och ohälsa.

Du kommer exempelvis att:
  • Ansvara för kallelser, bokningar och att sätta samman och distribuera material till olika möten.
  • Skriva agenda, minnesanteckningar och protokoll inför och under olika typer av möten.
  • Vara ett stöd vad gäller tillexempel hantering av fakturor.
  • Göra mindre utredningar och kartläggningar.
Vi söker dig som

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Du är serviceinriktad, gillar administration och ordning, tycker om att strukturera och ha kontakt med människor. Vidare ska du ha god datavana och ha lätt att lära dig nya system. Du ska dessutom ha mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift då en stor del av din roll går ut på att kommunicera i tal och skrift mellan medlemmar och anställda.

Som person är du noggrann, serviceinriktad och prestigelös. Du tycker om att utveckla processer och har ett flexibelt förhållningssätt då arbetet ibland kan snabbt skifta och nya sysslor kan läggas till. Du är dessutom självgående och har en god samarbetsförmåga. I grupp är du en person som gillar att organisera och se till att alla har förstått sin uppgift.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Fram till årsskiftet med goda chanser till förlängning
  • Placering: Centrala Stockholm, resor kan förekomma
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.