Administratör till One Nordic på deltid

Om jobbet

Vill du arbeta i en bred roll inom administration? One Nordic söker nu en administratör på deltid. Tjänsten planeras starta omgående.

Vi söker nu en administratör på deltid som kommer verka inom affärsområdet för trafik. Vill du jobba deltid, utvecklas i en administrativ roll och har ett intresse för teknik? Då är detta något för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

One Nordic är en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Du kommer vara en del av ett härligt team och arbeta både högt och lågt inom det administrativa området.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Ta emot och registrera felanmälningar i ett ärendesystem
  • Uppföljning av ärenden
  • Kontakt med fälttekniker i syfte att följa upp och i viss mån tilldela aktuella ärenden för åtgärd
  • Kundkontakt via mail och telefon
  • Allmän administration
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

One Nordic är placerade i Segeltorp i Stockholm. Rollen som administratör kommer verka inom affärsområdet för trafik. Tjänsten är på deltid med start omgående.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som tidigare har arbetat i en bred administrativ roll med servicerelaterade arbetsuppgifter. Erfarenhet från orderadministration och något ärendehanteringssystem är meriterande.

Som person är du utåtriktad, har ett strukturerat arbetssätt och är van att arbeta självständigt. Du är drivande i ditt arbete och har en förmåga att se förbättringsmöjligheter samt utveckla dem. Vi ser gärna att du är nyfiken, initiativtagande och prestigelös. Sist men inte minst så har du ett utpräglat servicetänk och är mån om att leverera kvalité.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund.

Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator
Kontakt

Ring Dana Jennerström, 0721-81 27 44

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 nov

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.