Administratör till Mediebolag

SW · Administration · 12 nov

Om jobbet

SW söker för kunds räkning en kampanjkoordinator till en intressant heltidstjänst inom mediabranschen. Du välkomnas in ett intressant och välkänt bolag i Solna. Avdelningen består idag av 5 personer som arbetar inom 3 affärsområden. Uppdraget är ett konsultuppdrag på 6 månader med chans till förlängning.

Tjänstebeskrivning
I rollen som kampanjkoordinator kommer du att stötta kampanjplaneringsteamet med administrativa arbetsuppgifter.

Du kommer exempelvis att:
  • Boka kampanjer
  • Administrera bokningsbekräftelser
  • Bevaka leveranser
  • Göra kampanjuppföljningar
  • Fakturering
Lämplig bakgrund
Vi söker dig som är sifferorienterad och har en god administrativ förmåga. Som person är du noggrann, stresstålig och lösningsorienterad. Du har goda kunskaper i Excel samt meriterande om du arbetat i ett faktureringssystem. Du är flytande i tal och skrift i både svensk och engelska. Du ha en kommunikativ förmåga och gillar att få saker gjorda. Du är strukturerad, självgående samtidigt som du gillar att arbeta i team och gillar att jobba i ett högt tempo. Eftersom tjänsten innehåller en del interna- och externa kontakter är det bra att du är serviceinriktad och mån om att upprätthålla goda relationer.

Viktig information
Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på SW, Marie Bergsman 08-407 55 55.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 nov

Om företaget

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!