Administratör till Leveransavdelningen

Om jobbet

Vår bransch är inne i en omfattande fas av både teknisk och strukturell omvandling vilket ger både spännande och utmanande möjligheter. Detta ställer höga krav på dig att hänga med i vår snabba och föränderliga värld, både avseende ditt specifika ansvarsområde men även generellt kring vad som händer i vår bransch.
Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som Administratör på Order to Delivery innebär att du b la kommer att säkerställa kvalitén i orderunderlaget (offerten), hantera orderbekräftelser, beställa bilar och hantera påskrivna avtal. Under hela order och leveransprocessen kommunicerar du med förare och leverantörer. Du ansvarar även för att ta emot, behandla, åtgärda och följa upp eventuella kundklagomål.

Du kommer även utföra arbetsuppgifter så som att betala manuella investeringsfakturor, scanna fakturor, arkivera samt hantera omregistreringar i samband med övertag. I arbetet ingår även att hantera investeringsanalyser, deltaga i projekt och bidra till utveckling av avdelningens processer genom att aktivt komma med förbättringsförslag.

Vem är du?

Du har gärna en eftergymnasial utbildning och gärna erfarenhet från liknande positioner. Då du kommunicerar mycket med förare och leverantörer samt arbetar aktivt med eventuella kundklagomål är det viktigt att du förstår vikten av att ge bra service och att bygga långsiktiga relationer med våra kunder, förare och leverantörer. Det ställer också krav på god kommunikationsförmåga samt att du är strukturerad och stresstålig.

För att lyckas i rollen måste du kunna arbeta självständigt och ta stort eget ansvar för ditt arbete samtidigt som du trivs att arbeta i ett team. Du måste också vara noggrann, ha en administrativ ådra samt trivas i en snabbföränderlig miljö med högt tempo.

Vi värdesätter högt dina personliga egenskaper i form av driv, disciplin och affärsmässighet. Du har dessutom:

* Lätt för att lära dig och tar ansvar för att utveckla din egen kompetens genom eget lärande d v s du tar själv reda på vad du behöver för att kunna göra bästa möjliga jobb

* Du är känd för att ha en inre motor som gör det naturligt för dig att prestera, arbeta självständigt vid behov samt att ta egna initiativ

* En god känsla för affärsmässighet vilket gör att du förstår vikten av att kombinera kundens intresse med LeasePlans för ett lyckat slutresultat

* Förmåga att agera som teamplayer där du delar din kunskap och erfarenheter för att utveckla både dig själv och dina kollegor

Vad erbjuder LeasePlan?

* Vi ger dig en språngbräda in i ett internationellt och spännande företag där vi i hög utsträckning internrekryterar både för lokala och internationella tjänster.

* Vi sitter i ett modernt hus i helt nyrenoverade och fräscha lokaler vid Haga Norra i Solna.

* Tillgång till komplett gym i samma fastighet.

* Marknadsmässig lön, pension och övriga förmåner

AnsökanTjänsten är på heltid.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Lillemor Bergstrand

på 070- 865 49 74

Om du tycker detta låter intressant, maila ansökan till rekrytering@leaseplan.se, märk ansökan med leveransavdelningen.

Urval görs löpande. Så skicka in din ansökan redan idag!

All kontakt med annonsförsäljare,search- och bemanningsföretag undanbedes vänligt men bestämt!

Sökord: bil, leasing, offert, administratör, support, koordinator, handläggare, car, billeasing, operationell leasing
Jobbfakta
Kontakt

Ring Lillemor Bergstrand, 070- 865 49 74

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 dec

Om företaget

LeasePlan är världsledande inom operationell billeasing och en av de internationellt ledande aktörerna inom fleet management. För närvarande har vi kontor i 33 länder fördelade på fyra kontinenter och vi är 7 400 anställda som tillsammans förvaltar 1,6 miljoner fordon. LeasePlan Sverige är ett helägt dotterbolag till LeasePlan Corporation N.V. som har sitt säte i Nederländerna.

Verksamheten i Sverige startade 1995 och idagär LeasePlan Sverige marknadsledande inom operationell leasing och fleet management med en total vagnpark om cirka 29 000 fordon. LeasePlan Sverige erbjuder kompletta kostnadseffektiva lösningar för förvaltning, drift, finansiering, övervakning och kontroll av bolagets bilar för privat såsom offentlig sektor. Dessutom erbjuds praktiska tjänster såsom underhåll/reparationer, försäkring, hyrbilar, bränslekort samt omfattande råd om vagnparken.

Läs mer på www.leaseplan.se


Hitta hit

Visa var