Administratör till intressant konsultföretag!

Om jobbet

Information om uppdraget

Trivs du med och har erfarenhet av administrativt arbete? Vill du jobba för ett expansivt företag där det händer mycket?
Vår kund är en komplett konsultleverantör. Med tillgång till över 70.000 konsulter erbjuder de specialister globalt inom IT, telekom, teknik och verksamhetsutveckling. Det innebär att de alltid kan garantera leverans av rätt kompetens till rätt pris. Genom att samla kunders konsultinköp hos det aktuella företaget sparar denne dessutom tid, kan effektivisera administrationen och kapa kostnaderna. Företaget har ramavtal med fler än 140 storföretag och varje år genomför våra konsulter omkring 5000 uppdrag. De är noterade på NASDAQ OMX Stockholm och omsätter närmare 4 miljarder SEK.

Vi söker nu en administratör till vår kund i Stockholm. Du kommer vara involverad i olika processer relaterat till tillsättningar, förlängningar och uppföljningar av konsulter. Du kommer att stötta kollegor med administrativa uppgifter relaterat till kunder och konsulter. Rollen är koordinerande med fokus på det administrativa.

Tjänsten är på heltid och du kommer att vara anställd av oss på StudentConsulting men arbeta ute hos kund som sitter i centrala Stockholm. Tjänsten förväntas tillsättas omgående och kommer att pågå i minst 2 månader framöver med god chans till förlängning. Det finns även möjlighet att bli överrekryterad av kund.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är utbildad på gymnasial nivå inom exempelvis admin, ekonomi, inköp eller beteende. Du bör även ha tidigare erfarenhet av administrativt arbete. Det är mycket meriterande om du arbetat inom bemannings- eller rekryteringsbranschen. Som person är du noggrann och strukturerad, du tycker om att arbeta i en snabbt föränderlig miljö, du vill arbeta samordnande och koordinerande. Ett krav för tjänsten är att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Kan detta vara en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!