Administratör till elskling i City

elskling · Administration · 30 okt

Om jobbet

Söker du nytt jobb inom administration och vill vara en del av ett framgångsrikt och expansivt företag i Stockholm city?

Nu söker elskling två nya administratörer till deras backoffice. Ansök här!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

elskling är ett bolag som satsar på sin personal vilket gjort att anställningstiderna på företaget generellt är långa. Du kommer få en grundlig upplärning och kontinuerlig uppföljning av ditt arbete. elskling erbjuder också goda förmåner såsom tjänstepension samt generöst friskvårdsbidrag.

Dina framtida arbetsuppgifter

elskling är en prisjämförelsesite för elavtal. Du kommer att ansvara för att elsklings hemsida i både Sverige och Norge visar korrekta priser från de olika elleverantörerna. Det görs till viss del automatiskt men även manuella moment behövs för att säkerställa att informationen är rätt.

Det innebär bland annat att:
  • säkerställa att elskling.se visar korrekta prisuppgifter direkt efter att leverantörerna ändrat sina priser och villkor
  • läsa genom avtalvillkor för att säkerställa att elskling.se visar rätt avtalsinformation
  • lösa ad hoc-uppgifter såsom att ringa elbolagens informationsavdelning för olika detaljfrågor
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid med arbetstider mellan 08-17 och startar så snart rätt person är på plats. elskling ligger mitt i Stockholm, ett stenkast från Centralstationen.

VEM ÄR DU?

Vi letar efter dig som är en mycket noggrann person som gillar att jobba i olika system och som är uthållig. Du ska klara att kunna arbeta metodiskt och med repetitiva arbetsuppgifter då många uppgifter är rutinbaserade. Du ska också kunna hantera viss stress då arbetsmängden kan förändras mycket under en arbetsdag.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.