Administratör sökes till växande företag inom byggbranschen!

Om jobbet

Växande Kanonaden Entreprenad söker nu efter nästa talang till sitt familjära team i Haninge. Önskar du ett utvecklande jobb som administratör inom byggbranschen? Är du driven och redo att ta dig an en helt ny roll på arbetsplatsen? Om du har körkort och tillgång till bil så tveka då inte, sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Kanonaden Entreprenads räkning en administratör till deras affärsområde i Haninge. Administratören kommer att ingå i ett prestigelöst team som i dagsläget består av 4 personer. Vidare kommer projektledare och produktionspersonal röra sig runt arbetsplatsen och vara en del av teamet i sin helhet. Kontoret präglas av den omgivande byggmiljön och tjänstemännens arbete är nära produktionen.

Då tjänsten som administratör är ny i Haninge så kommer arbetsuppgifterna att förändras och utvecklas utefter de behov som uppkommer. En introduktion kommer ske för bästa möjliga förutsättningar att lyckas i rollen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Kanonaden entreprenad önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Kanonaden Entreprenads intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du att stötta arbetsledningen i deras dagliga arbete. Du kommer arbeta brett och mycket självgående. Bland annat med att göra i ordning underlag för fakturor, attestera timmar, ansvara för beställningar och föra protokoll. Vidare kommer du att ansvara för arbete av mer prestigelös karaktär kopplat till verksamheten. Exempelvis kommer du att hämta material till produktionspersonalen, ansvara för bokningar av diverse material och se till att allt är i sin ordning.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med sammanställningar av fakturor och attestera timmar.
 • Ansvara för beställningar, inköp av material och förbrukningsvaror
 • Bistå arbetsledaren i kvalitet, miljö och arbetsmiljöarbete
 • Föra protokoll och göra felanmälningar.
 • Se vad som behöver göras samt se till att den dagliga driften av arbetsplatskontoret fungerar.
Tjänsten passar dig som vill vara en del av uppstarten av en ny tjänst. Vidare passar tjänsten dig som har en långsiktig tanke kring rollen och som vill utvecklas inom branschen.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har 1-2 års självständig administrativ vana. Eftersom den kommunala anslutningen till arbetsplatsen är begränsad ska du även ha körkort samt tillgång till bil. Vidare söker vi dig som har en god kommunikativ förmåga som tycker om att knyta kontakter med såväl arbetsledarna som arbetarna. För arbetet krävs goda kunskaper inom Officepaketets alla delar. Framför allt krävs förståelse inom Excel då det är centralt för flera av arbetsuppgifterna.

Vi söker dig som
 • Har 1-2 års erfarenhet av självständig administration.
 • Har körkort och tillgång till bil.
 • Har god kommunikativ förmåga.
 • Är trygg med Officepaketets delar, främst Excel.
Det är meriterande om du
 • Tidigare har arbetat inom byggbranschen.
 • Har ett byggintresse.
Som person är du prestigelös och tycker om en föränderlig miljö där ingen dag är den andra lik. Vidare är du driven och stimuleras av att bygga upp nya strukturer i ditt arbete. Du har skinn på näsan och räds inte för att ta egna initiativ och beslut då detta kommer behövas för att utveckla rollens omfattning. Eftersom du kommer vistas i en byggmiljö är det viktig att du vågar hugga i där det behövs, vilket kan vara såväl på kontoret som i produktionen. Som administratör krävs det att du är organiserad, strukturerad och att du trivs med ett varierande arbetstempo. Vidare så ser vi att du har en ödmjuk framtoning och trivs och har en god samarbetsförmåga.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, flexibla arbetstider
 • Placering: Haninge
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Kanonaden Entreprenad är ett anläggningsföretag vars affärsidé är att alltid vara kostnadseffektiv i alla delar av byggprocessen. Genom fokusering inom flera teknikområden skapar vi mervärden för våra kunder och oss själva.