Administratör sökes omgående för långsiktigt uppdrag!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en strukturerad och organiserad person? Har du erfarenhet av arbete inom administration? Då kan det vara dig vi söker!
Vår kund är ett stort bolag inom dagligvaruhandeln med huvudkontor i Solna. För deras räkning söker vi nu en duktig administratör till avdelningen Inköp och Kategori.

I rollen som administratör kommer du främst att arbeta i kundens system med att lägga upp artiklar samt vårda uppgifter i systemet.

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men har din arbetsplats ute i kundens fräscha lokaler i Solna. Tjänsten är på heltid, uppdraget startar omgående och pågår till och med september 2017. Kontorstider tillämpas.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter alternativt arbetat på kontor eller i matvarubutik. Du är flytande i svenska i både tal och skrift men för att kunna utföra ditt jobb bör även dina kunskaper i engelska vara goda då kundens datasystem är på engelska. Vidare har du god datavana samt erfarenhet av Officepaketet. Som person är du är noggrann, har ett logiskt tänkande och är systematiskt i ditt sätt att arbeta. Du är även driven, prestigelös, noggrann samt en energispridare som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Är det Dig vi beskriver här ovan? Vill Du bygga Ditt CV inför framtida utmaningar? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag!
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!