Administratör på IT-företag i centrala Stockholm

Framtiden · Administration · 30 okt

Om jobbet

Vill du jobba på ett spännande IT- företag och ta del av deras resa framåt? Vi söker en administratör med ekonomiintresse som vill ha ett utvecklande jobb med varierande och utmanande arbetsuppgifter. Låter detta intressant? Sök idag!

Dina arbetsuppgifter

Som administratör arbetar du främst med att skapa licenser till kunder. Du arbetar med orderhantering där du är delaktig under hela processen och arbetar självständigt i Excel. Du har daglig kontakt med kunder, partners och interna kontakter. I rollen ingår även en del ekonomiarbete såsom säljrapporter, kostnadsrapporter och statistikarbete.

Din profil

Skallkrav:
  • Utbildning inom ekonomi eller systemvetenskap.
  • Excelkunskaper
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Dynamics
  • CRM sökning
  • Erfarenhet av kundservice
För att lyckas i rollen som administratör krävs att du som person är du social, hjälpsam och strukturerad. Arbetsuppgifterna är väldigt varierande och vi ser därför att du är flexibel och trivs i högt tempo. Du är även kommunikativ och förstår vikten av tydlighet och våga säga ifrån när det behövs.

Villkor

Ort: Stockholm, centralt
Omfattning: Heltid, mån-fre,8-17(flex)
Start: Januari 2017
Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Kontakt

Ring Maria Helmer, 0723-016681

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Vår kund är ett växande IT- företag med kontor runt om i världen. De arbetar med webblösningar genom att koppla samman e-handel och digital marknadsföring och skapar unika digitala upplevelser för sina kunder.

Som medarbetare får du vara en del av ett framgångsrikt företag med stora utvecklingsmöjligheter med mycket internationella kontakter. De sitter i fräscha lokaler i centrala Stockholm, de är ett härligt gäng med fokus på att alla ska trivas.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.