Administratör med teknikintresse sökes till sony mobile

Om jobbet

Vill du arbeta med service och administration inom telekombranschen? Har du ett intresse för teknik och vill arbeta på Nordisk nivå? Då är detta jobbet för dig, välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Sony Mobiles räkning en administratör.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sony Mobiles önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du att sitta på bolagets sälj- och marknadsavdelning i Kista. Du kommer hantera många typer av arbetsuppgifter, arbetet är i de flesta fall en kombination av självständigt arbete och teamwork.

Du kommer bland annat att hjälpa till och driva projekt inom customer services och hantera och administrera serviceärenden från butiksledet. Vidare kommer du också att hantera eftermarknadsrelaterade arbetsuppgifter och vara support båda för interna funktioner men också för bolagets samarbetspartners.

Du kommer till exempel att:
  • Bidra till att utveckla processer och rutiner i samarbete med övriga avdelningar
  • Följa upp ordrar, säkerställa datum och uppdatera systemen
  • Följa upp KPI:er och kostnader
  • Koordinera olika typer av insamlingar
Tjänsten passar dig som tycker om ordning och reda och arbetar strukturerat. Du trivs i en roll där du får leverera hög service och toppkvalitét.

Vi söker dig som
  • Har en utbildning inom logistik eller annan relevant utbildning
  • Pratar och skriver obehindrat på båda svenska och engelska
  • Har goda kunskaper i MS Office, framför allt Excel
  • Har erfarenhet av att arbeta i SAP
Det är meriterande om du är tekniskt intresserad och har jobbat i en liknande roll tidigare.

Som person tror vi att du är nytänkande, självgående och trygg i att ta egna beslut.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, 6 månader med chans till förlänging

Placering: Kista

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:

Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

För mer information besök Sony Mobile