Administratör med sinne för analys till Swedbank

Academic Work · Ekonomi · 23 jan

Om jobbet

Är du nyexaminerad inom ekonomi och finans och söker en första språngbräda ut i karriären? Just nu söker vi för Swedbanks räkning ett flertal administratörer som ska stötta upp företagets seniora specialister i ett flertal projekt. Har du vad som krävs? Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swedbanks räkning en administratör till deras enhet Large Corporate & Administration i Sundbyberg.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swedbanks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Swedbank.

Arbetsuppgifter

Just nu är Swedbank inne på en spännande resa där avdelningen Large Corporate & Institutions (LC&I) har flertalet olika projekt igång. För att avlasta befintliga medarbetare i projekten, medarbetare som är seniora specialister inom olika områden, söker Swedbank nu ett antal administratörer som ska stötta upp specialisterna inom arbetsuppgifter av något enklare karaktär. Ni administratörer kommer att sitta i en gemensam grupp och arbeta tillsammans med Client Lifecycle Management-teamet (CLM).

Arbetsuppgifterna kommer i stora drag handla om:
- Administrativt arbete med inslag av analys. Exempelvis analys av stora datamängder och information.

Tjänsten passar dig som är ansvarsfull och duktig på att driva ditt eget arbete framåt. Du är troligen nyexaminerad inom ekonomi och ser detta som den perfekta språngbrädan in i karriären

Vi söker dig som
  • Är nyexaminerad inom ekonomi från högskola eller universitet, med fördel inriktad mot finans
  • Är flytande i engelska och svenska då all kommunikation internt kommer att ske i de båda språken
  • Har erfarenhet av att arbeta i ett eller flera affärssystem
Som person är du ansvarsfull och duktig på att driva ditt eget arbete framåt samtidigt som du har en positiv attityd. Arbetet innebär kontakt med flera interna enheter inom banken och det ställs därför som krav att du är duktig på att kommunicera, samt att du kan hålla en kvalitativ och kvantitativ leverans. Vidare är du stresstålig och innehar en förmåga att hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt. Vi ser det också som en självklarhet att du är samarbetsvillig och värderar en bra stämning på arbetsplatsen högt samtidigt.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid i 4-6 månader med stor chans till förlängning
  • Lön: Timbaserad månadslön på 120 kr/h (i snitt ca 20 366 kr/ månaden)
  • Placering: Sundbyberg, Stockholm
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 jan

Om företaget

Läs mer om hur Swedbank presenterar sig som arbetsgivare här.