Administratör till front office - skandia

Om jobbet

Har du tidigare erfarenhet av både kundkontakt och kreditbeviljning? Har du också ett starkt siffersinne och vill få insikt i hur en av Sveriges största oberoende bank- och försäkringskoncerner arbetar? Då är detta tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Skandias räkning en administratör som kommer att arbeta i gruppen Frontoffice kredit. Gruppen består i dagsläget av 15 kredithandläggare som främst arbetar med kreditgivning av bolån och har ett tätt löpande samarbete med både Bolån backoffice och bankens kundservice. Skandia är i dagsläget en av Sveriges största oberoende, kundägda bank- och försäkringskoncerner och erbjuder ekonomisk trygghet i form av försäkringslösningar och långsiktigt sparande för både privatpersoner och företag.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult ute hos vår kund. Som konsult hos Academic Work erbjuds du:
 • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
 • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du att arbeta med diverse administrativa arbetsuppgifter tillhörande Frontoffice-teamet. Du kommer att ha ett nära samarbete med bankens kreditbeviljare och arbeta med administration kopplad till handläggning av lån och kreditbeviljning av bland annat blancokrediter. Då arbetsuppgifterna kommer vara av såväl hög som låg karaktär är det viktigt att du är flexibel. Det kommer ställas höga krav på service då kundkontakten är central i ditt dagliga arbete och du kommer ha telefonkontakt med kunder avseende både krediter och frågor av mer generell karaktär.

Vidare kommer du till exempel att:
 • Handlägga blancolån
 • Administrera inkommande mail och post
 • Hantera kompletteringar avseende bolåneansökningar
 • Ha kontakt med mäklare avseende kompletteringar
 • Kontroll av arbetsgivarintyg
 • Bevara inkommande samtal från kunder
Tjänsten passar dig som vill få in en fot i ett spännande bolag som Skandia och samtidigt få möjlighet att skaffa dig en god insikt i hur en stor organisation är strukturerad.

Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet av kundservice och administrativt arbete
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift
Har du tidigare även arbetat inom bank eller specifikt med kreditbeviljning och har en universitets-/högskoleutbildning inom ekonomi ses detta som mycket meriterande.

Vi tror att du som söker är en strukturerad och noggrann person som själv ställer höga krav på service. Du har en god kommunikativ förmåga och har lätt för att uttrycka dig professionellt i både tal och i skrift. Du är resultatorienterad och ihärdig och inte rädd för att hugga i där det behövs samtidigt som du alltid går in med en prestigelös inställning i allt du tar dig för. Har du i tillägg ett intresse för siffror är detta tjänsten för dig!

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid fram till halvårsskiftet 2017
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bank, Finans & Försäkring
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Skandia är en av Sveriges största, oberoende och kundstyrda bank- och försäkringskoncerner. Vi har gett människor ekonomisk trygghet i mer än 150 år och har en stark tradition av pionjäranda, produktutveckling och samhällsengagemang. Vi skapar rikare liv för människor med hjälp av lösningar inom sparande, pension, ekonomisk trygghet och vardagsekonomi, och genom att underlätta för dem att fatta kloka beslut om sin ekonomi. Vi har 2,5 miljoner kunder i Sverige, Norge och Danmark, ett förvaltat kapital på drygt 460 miljarder kronor och 2 500 anställda. Läs mer på www.skandia.se