Administratör med kundkontakt sökes till Volkswagen Financial Services

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

I din roll som administratör med kundkontakt hos Volkswagen Financial Services så kommer du att arbeta inom Operations Retail, detta innebär kundkontakt med privatpersoner som finansierar sitt billån eller leasar via Volkswagen Financial Services. Arbetsgruppen består av duktiga och engagerade medarbetare som tillsammans arbetar mot uppsatta mål.

I dina arbetsuppgifter så ingår daglig kontakt med kunder med huvudfokus att besvara och behjälpa dem i frågorna kring bilfinansieringen. Det är en varierande arbetssituation med många olika frågeställningar från kunder och du kommer därför att utvecklas både inom kundtjänst såväl som inom fordonsfinansieringsbranschen. Telefonen är ditt dagliga arbetsverktyg såväl som de interna datasystemen men du besvarar även frågor och ärenden via mail och genom administration.

Arbetstider är 08-16.45 med 45min lunch.

Din profil

Vi söker dig som brinner för att arbeta med kundkontakt och administration och älskar att prata med kunder i telefon. Du bör ha god kommunikativ förmåga och kan nå fram till kunden på ett professionellt sätt i många olika situationer. Vi ser att du har en god förmåga attt jobba i grupp såväl som självständigt.Du som person ska vara naturligt serviceinriktad och ha viljan att lära och utvecklas inom kundtjänst.

Meriterande för rollen är tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du behöver hantera svenska flytande i både tal och skrift.

Denna tjänst ingår i vår bemanningsverksamhet vilket innebär att din anställning blir hos oss på 2Complete men du arbetar hos vår kund Volkswagen Financial Services.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 alt. anna@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannaområdet från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Jobbfakta
Ort
Södertälje
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Kontakt

Ring Anna Magnusson, 08-4454344

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Volkswagen Financial Services har en stark position på den svenska marknaden med en utlåning på 23 miljarder. Vår kontraktsportfölj består av 153 000 finansavtal, 75 000 serviceavtal och över 122 000 försäkringsavtal. Både vår portfölj och personalstyrka på 120 anställda växer för varje år. Under det gemensamma varumärket Volkswagen Financial Services erbjuds service avtal genom Volkswagen Service Sverige AB, org nr 556944-2253, försäkring genom IF Skadeförsäkring AB (publ), org. nr 516401-8102 och bilfinansiering genom Volkswagen Finans Sverige AB (publ) org nr 556258-8904, helägt dotterbolag till Europas ledande fordonsfinansiär Volkswagen Financial Services AG. Globalt hanterar Volkswagen Financial Services cirka 2 miljoner leasingkontrakt, har över 5 000 medarbetare och koncernen förfogar över 750 miljarder i tillgångar.