Administratör med känsla för service

Om jobbet

Vi söker dig som är i början av din karriär med förmågan att ta olika sorters människor och kan det här med att ge riktigt god service. Tror du detta är jobbet för dig? Sök tjänsten redan idag då den ska tillsättas omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en administratör med start omgående och 6 månader framåt med chans till förlängning. Som administratör ute hos vår kund arbetar du i fräscha lokaler i centrala Stockholm. Vår kund i fråga är en icke vinstdrivande stiftelse som arbetar med förändringsprocesser för anslutna företag och deras medarbetare. Målet är att skapa förändringskraft hos medarbetare som blir uppsagda alternativt riskerar att bli det på grund av arbetsbrist. Verksamheten grundades 1974 och finns idag på drygt 40 platser i hela landet.
Detta är det perfekta jobbet för dig som är i början av din karriär med erfarenhet av administration och service och som vill ha ett meriterande heltidsuppdrag. Vi har goda erfarenheter från vår kund i fråga som värnar om sina medarbetare och erbjuder en arbetsplats där våra tidigare konsulter har trivts mycket bra.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult ute hos vår kund. Som konsult hos Academic Work erbjuds du:
  • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
  • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Arbetsuppgifter

I rollen som administratör hanterar du en hel del administrativa uppgifter som du lägger in i organisationens olika system. Dessutom välkomnar du besökare där service i toppklass är av största vikt. Vidare förekommer flera olika sorters arbetsuppgifter, både högt och lågt vilka alla är grundläggande för att få verksamheten att rulla på.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
  • Fylla på material i kurslokalerna och köken
  • Möblera om kurslokalerna
  • Fylla på kaffemaskiner och ställa fram fika
VÄGEN IN FÖR DIG
Är du i början av karriären och vill bli en del av Academic Works nätverk? Då har du chansen nu! Detta är ett utmärkt tillfälle för dig som vill bygga upp ditt kontaktnät inom Academic Work inför framtida uppdrag.

Vi söker dig som
  • Behärskar svenska språket helt flytande i både tal och skrift
  • Har goda kunskaper i engelska
  • Har viss erfarenhet tidigare av att arbeta med kundservice
  • Har god datorvana
  • Har erfarenhet från att arbeta administrativt
Som person är du i början av din karriär, men mogen, trygg och har den där förmågan att kunna möta olika sorters människor på bästa sätt. Du ska dessutom vara noggrann, strukturerad, men också prestigelös då det är viktigt att du kan vara behjälplig där det behövs och hjälpa till med både högt och lågt. Stor vikt kommer att läggas vid de personliga egenskaperna.

Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail sts03@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Nu kan du också söka jobbet via mobilen eller surfplattan.

START: Omgående

UPPDRAGETS OMFATTNING: 6 månader med chans till förlängning.

UPPSKATTAD ARBETSTID: Heltid, dagtid

URVAL: Sker löpande

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.