Administratör inom nät & fiber

Om jobbet

Vi söker för kunds räkning en supporterande administratör till långtgående uppdrag på heltid hos vår kund.

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en administratör till en roll som kommer att arbeta med prospektering utav nät och slutdokumentation inom villafiber. Du kommer med din kunskap inom svenska fibermarknaden att vara med och föreslå nya byggområden, söka bygglov och bli experten på vår kunds och deras konkurrenters nät. I din roll ingår externa kontakter med fastighetsägare och tjänstemän inom kommun så stor vikt kommer att läggas på dina sociala färdigheter.

Utbildning
Avslutad gymnasial utbildning är ett krav.

Erfarenhet
För att vara aktuell för den här rollen ska du ha erfarenhet utav nät och fiber och kunna uppvisa arbetslivserfarenhet inom dessa områden. Du ska besitta erfarenhet av tillståndsansökningar hos ex trafikverket och kommuner samt ha kunskap om trafikverksvägar, kommunala vägar och vägföreningar. Utifrån ett kostnadsperspektiv ska du kunna mängda ett område för att självständigt ta fram kostnadsestimat. Du kommer att dokumentera i DP/COM vilket är högst meriterande om du har erfarenhet utav och Autocad är även detta ett stort plus. God datavana och Excelkunskaper.

Personliga kvalifikationer
Som person är du initiativtagaren som inte är rädd för att ta tag i dina arbetsuppgifter för dagen. Vi ser gärna att du är snabblärd och nyfiken då du kommer få eget ansvar över att dina arbetsuppgifter blir utförda under dagen. Du bör ha en fallenhet för att navigera dig runt i system och snabbt kunna skapa dig en överblick i dessa. Därtill letar vi efter en socialt kompetent person som uppskattar att arbeta i team.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal. Anställningen inleds med en provanställning på 6 månader, för rätt person föreligger en tillsvidareanställning

Ansökan
Löpande urval och intervjuer, tjänsten ska tillsättas inom kort. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag via www.palmpartners.se.

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Löpande
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Kontakt

Mejla eller ring Linus Lindersjö, 0708-398731

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.