Administratör i världsklass till en av Sveriges bästa arbetsplatser!

Om jobbet

Har du erfarenhet av fakturering och kontering? Vill du vara med och se till att 3s kunder får den bästa kundupplevelsen vad gäller reparationer och andra hårdvarurelaterade händelser? Ta chansen och sök tjänsten som Administratör till Eftermarknad till en av Sveriges bästa arbetsplatser!

Information om uppdraget

Academic Work söker för 3s räkning en Administratör till deras avdelning Eftermarknad. Eftermarknad är navet för kundupplevelsen i relation till service och reparation på 3. De är idag 8 glada kollegor som hanterar allt ifrån marknadsstrategi för deras produkter, kontrakt med tillverkare och partners, support till kollegor i huset och ute i landet, systemplanering samt beställning. Allt för att deras kunder ska få den bästa kundupplevelsen vad gäller reparationer och andra hårdvarurelaterade händelser.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och 3s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos 3. Vår kund är en av de största aktörerna inom kommunikationslösningar och mobiltelefoni. Företaget är världsledande inom 3G och mobilt bredband.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du arbeta med att administrera, kontera och fakturera för samtliga flöden som finns i relation till eftermarknad. Du kommer att få hjälpa till med support till dina kollegor som har kundkontakt. Du kommer att vara en one stop shop för att säkerställa att dina kollegor kan leverera ett korrekt svar till kunder. Du kommer också att ansvara för att servicemålen för deras mailkanaler hålls och du tar alltid ägandeskap över att säkerställa så att svaret du levererar är korrekt och ger bästa möjliga kundupplevelse.

Du kommer till exempel:
  • Administrera, fakturera och kontera för samtliga flöden inom eftermarknad
  • Stötta kollegor som har kundkontakt
Tjänsten passar dig som är strukturerad som få, klarar av att ha många bollar i luften och är nyfiken. Du tar alltid ägandeskap, är noga och mån om att leverera i tid. Du är en person vill göra skillnad och på 3 finns goda utvecklingsmöjligheter!

Vi söker dig som

Är i början av din karriär men vi ser att du har minst ett års tidigare erfarenhet av administration och framförallt fakturering och kontering. Du har en god förståelse för faktureringsprocesser och dess olika moment. Du är också bekväm med det engelska språket, både muntligt och skriftligt, eftersom faktureringsprocesserna på 3 sker helt på engelska.

Vi söker dig som alltid har ett leende på läpparna, är stresstålig och vetgirig. Du trivs på en arbetsplats med högt tempo och ett öppet kontorslandskap.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, 2 månader med eventuell chans till förlängning
  • Placering: Stockholm
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

3 är en världsledande mobiloperatör som specialiserat sig på 3G. Vi erbjuder både företag och privatpersoner mobil telefoni, mobilt bredband samt en rad olika mobila tjänster i både 3G och 4G-nätet. 3Gruppen har haft en stark tillväxt och sommaren 2013 har 3 närmare 27 miljoner kunder i Europa.