ADMINISTRATÖR FÖR FRAMTIDA UPPDRAG!

JobBusters · Administration · 13 jan

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vi på JobBusters söker såväl juniora som seniora administratörer för framtida uppdrag. Vi söker dig som har god vana av administrativa sysslor. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag, men med vanligt förekommande uppgifter så som kontorsservice, mötesbokning, hantering, protokollföring och uppdatering av dokument. Vi ser gärna att du även har förståelse för ekonomisk administration.

Kravet på arbetslivserfarenhet kan variera beroende på uppdrag, men vi ser gärna att du har erfarenhet av administration alternativt serviceinriktade yrken sedan tidigare. Du har god datorvana och van vid att använda telefonen som ditt främsta verktyg. Vidare ser vi gärna att du har goda kunskaper inom MS Office-paketet. Det är meriterande om du har kunskap i något affärssystem så som SAP, Visma, Hogia eller Agresso.

Är du redo för nya utmaningar inom administration och är intresserad av att höra mer om olika uppdrag som vi har hos våra kunder- gör en intresseanmälan genom att skicka in din CV så hör vi av oss om passande uppdrag dyker upp!

Företagspresentation

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Arbetsplatsen är belagd i Stockholms Län

Personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs att arbeta i team och har en god laganda. Du är bekväm i en kommunikativ roll och stämmer väl in på beskrivningen som en flexibel, serviceinriktad och social person som trivs i rollen som spindeln i nätet. Du är noggrann, strukturerad och har ett öga för detaljer. För att passa i rollen som administratör bör du vara proaktiv och kunna förutse framtida behov.

Lön

Fast lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos någon av våra spännande kunder. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då vi kontaktar kandidater löpande.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Amanda Franell, 08-525 240 22

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 jan

Om företaget

JobBusters är ett växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med lång erfarenhet. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala bolag till mindre lokala företag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb!


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var