Administratör/Ekonomiassistent till Operationellt leasingbolag

SW · Ekonomi · 23 dec

Om jobbet

SW söker för kunds räkning en administratör/ekonomiassistent till deras leverantörssupport. Uppdraget är med start omgående, och är till en början på 6 månader med stor chans till förlängning.

Vår kund är en division i en stor bankkoncern och jobbar med operationell billeasing mot företagskunder. De äger totalt över 260.000 fordon vilket gör dem till marknadens största finansiär av fordon. Koncernen har drygt 700 medarbetare varav 40 i denna division. Arbetsplatsen är belagd i centrala Stockholm.

Tjänstebeskrivning
I din roll som administratör/ekonomiassistent kommer du att jobba med bl.a. fakturaadministration och leverantörssupport, med daglig kontakt mot bil- och däckverkstäder, hyrbils- och försäkringsbolag m.m. I rollen ingår bland annat att:
  • Ta emot och ankomstregistrera post/fakturor/mail för vidarebehandling.
  • Kontera, bedöma risk/relevans och betala leverantörs-fakturor uppkomna i och med företagets ägande och/eller administration av fordon.
  • Begära tillbaka och bevaka återbetalningar, t.ex. avseende krediterade fakturor och återbetalda självrisker, från leverantörer och göra återbetalningar till våra kunder.
  • Utskick till förare och bilansvariga.
  • Kontouppföljning.
  • Bedöma, bevilja eller avslå, förhandsgodkännanden av reparationer till verkstäder. Beslut om reparation ska skadeanmälas och göras till försäkringsärende alternativt begära goodwill.
  • Bilteknisk support för leverantörer samt för övriga medarbetare nom affärsområdet.
Du kommer att tillhöra fakturagruppen som ansvarar för alla ärenden rörande affärsområdets ägda och administrerade fordon. Inkommande ärenden kan vara mycket varierande. Dels av enkel och återkommande art såväl som ärenden som kräver research och analys. Rådgivning för slutkunds räkning ingår också i tjänsten.

I ditt arbete kommer du både att hantera ärenden via mail och telefon. Fakturagruppen inom avdelning Operations består idag av fem medarbetare som jobbar mycket nära varandra, har roligt och har en utpräglad lagkänsla. Problem uppstår dagligen men de är till för att lösas tillsammans!


Lämplig bakgrund

Vi ser gärna att du har någon form av ekonomisk utbildning, samt något års arbetslivserfarenhet, gärna från bilbranschen, kundtjänst eller ekonomitjänst, alternativt annat serviceyrke. Har du ett gediget intresse av bilar är det en merit men inget krav. Du är duktig på att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift samt har en god dator- och telefonvana.

Du är mycket serviceinriktad, social och är hjälpsam. Du har ett stort engagemang och drivs av att uträtta dina arbetsuppgifter effektivt och med stor noggrannhet. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo där det händer mycket och kan hålla många bollar i luften. Du besitter en stor ansvarskänsla och mogenhet samt har ett ekonomiskt sinne. Du är initiativrik och har ett professionellt arbetssätt samtidigt som du sprider positiv energi omkring dig.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med start omgående. Uppdraget är på 6 månader med anställning hos SW. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gustav Kendel, 08-407 55 57
Jobbfakta
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!