Administratör

Om jobbet

Vi söker en administratör som i första hand ska vara behjälplig till företagets HR ansvarig/BF9K systemansvarig men även till företagets projektledare och ekonomiavdelning.

Som person ser vi att du är noggrann, driven, strukturerad, stresstålig, lätt för att ta egna initiativ samt har vanan och viljan att arbeta självständigt.

Vi ser att du har en god datavana och uttrycker dig mycket väl i tal och skrift.

BF9K är ett lednings-och produktcertifieringssystem som företaget har varit certifierade för sedan 2014, erfarenhet av BF9K eller ISO 9000 är meriterande men inget krav då en intern upplärning kommer ske.

Arbetsuppgifter består av:
  • Löpande dokumentering, uppdatering av BF9K systemet.
  • Kontroller av nya lagar, regler och AFS:ar som berör verksamheten.
  • Vara behjälplig till företagets projektledare med upprättande av KMA pärmar, D-U pärmar, dokumentering vid projektets slut och intern anmälan av elektronisk personalliggare.
  • Planering av interna revisioner.
  • Planering av ledningens genomgångar.
  • Kundundersökningar.
  • Eventuellt enklare fakturering.
Tjänsten är på heltid med arbetstiden kl. 7-16, arbetsplatsen är belägen på vårt huvudkontor i Tullinge.

Construera är ett serviceinriktat byggföretag som har varit verksamma i Stockholm sedan 2007 med huvudkontor i Tullinge samt ett platskontor i Sollentuna.

Vår affärsidé är att vara en komplett entreprenör som utför arbeten över hela Stockholm inom byggentreprenader, byggservice, renovering, om- och tillbyggnader m.fl. där vår inriktning är att arbeta för den offentliga sektorn som statliga institutioner och kommunala myndigheter.

Vår nuvarande personalstyrka består av 36 yrkeshantverkare och 8 tjänstemän,.

Vi strävar efter att Construera alltid ska komma att associeras med en hög kvalité, professionalitet och en hög kundnöjdsamhet därav ställer vi höga kvalitetskrav på oss själva, våra medarbetare samt samarbetspartners.

Det är av största vikt att detta återspeglas i våra medarbetares arbetsprestationer.

Construera är sedan 2010 anslutna till ID06, medlemmar hos Byggmästareföreningen samt medlemsorganisationen Svenska Byggindustrier och tillämpar de kollektivavtal som råder.

Låter tjänsten intressant? Sök redan idag! Vi gör löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vänligen uppge löneanspråk i din ansökan.

Vid frågor om tjänsten kontakta HR ansvarig Sara Lindvall 070-160 10 19 sara.lindvall@construera.se
Jobbfakta
Kontakt

Ring Sara Lindvall, 070-160 10 19

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget