Administratör / kundtjänstmedarbetare på heltid sökes till transportföretag

StudentConsulting · Ekonomi · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du tidigare erfarenhet från arbete inom kundservice och administration? Trivs du med ett arbete där kunden står i centrum? Då har vi tjänsten för dig!
Vår kund är ett välkänt och ett av världens största transportföretag som erbjuder kundanpassade logistiklösningar över hela världen. Vi söker nu en medarbetare på heltid i en månad till deras administrativa supportavdelning, uppdraget startar omgående.

Som administratör / kundtjänstmedarbetare kommer du i huvudsak att arbeta med kundsupport och ta emot samtal från privatkunder och företag avseende deras inbokade leveranser. Avdelningen är en administrativ stödenhet vilket innebär att mycket administration ingår i tjänsten. Du kommer exempelvis administrera logistikunderlag och fraktdokument. Du arbetar även med leveransaviseringar, vilket innebär att du kontaktar kunder för att komma överens om tid och plats för leverans. Avdelningen är ett administrativt stöd för produktionen och mycket kontakt internt med olika avdelningar förekommer därmed i tjänsten. Avdelningen består av ca 9 personer och du kommer att sitta i ett öppet och härligt kontorslandskap tillsammans med dina kollegor.

Arbetstiderna är helgfria vardagar kl.8-16.30. Tjänsten kommer att inledas med en introduktionstid. Du kommer vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos kunden i Spånga.

Kunskaper för uppdraget

Som person är du serviceinriktad, har ett trevligt och tillmötesgående sätt och trivs med kundkontakt över telefon. Vidare ska du ha god hand med datorer och behärska svenska och engelska väl i både tal och skrift. Du har även en hög arbetsmoral och inser vikten av en god kundrelation. Du har lätt för att lära och trivs med att arbeta självständigt och i grupp. Du är noggrann, arbetar strukturerat och är duktig på att ha många bollar i luften. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Det är en fördel om du bor i Spånga eller i närheten. Är det dig vi på StudentConsulting letar efter? Sök tjänsten redan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!