Administrativt support till Taxi Stockholm

Om jobbet

Till Taxi Stockholm söker vi nu omgående en administratör som kommer att jobba med säljsupport både internt och för våra företagskunder. Sök idag!

Trivs du att jobba med administration och säljsupport, ha många kontakter med kunder och kollegor samt jobba i olika system? Då kan det här vara ett spännande och roligt uppdrag för dig. Läs gärna vidare.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en utvecklande och attraktiv tjänst på Taxi Stockholm där du kommer att hjälpa våra kunder med frågor kring deras avtal med Taxi Stockholm och vårt rikstäckande bolag Svea. Du kommer även vara en viktig del av vår säljorganisation internt eftersom du ger support i sälj, implementation och i drift. Här kommer du få vara en del av en attraktiv arbetsplats där du ges utrymme att växa som person och samtidigt vara en del av ett professionellt team.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Serva Taxi Stockholms och Sveas kunder med svar på diverse frågor via mail och telefon som rör bokningssystemet, betalningsfrågor och mycket annat
  • Vara support till vår implementatör Johanna som implementerar nya kundavtal i drift och även hjälpa andra kollegor inom säljorganisationen
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta som konsult via oss på TNG. Det innebär att du blir anställd av TNG men arbetar i Taxi Stockholms centrala lokaler på Luntmakargatan i Stockholm. Uppdraget startar så snart som möjligt och pågår i 4 månader, med möjlighet till förlängning. Du kommer att jobba kontorstider.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen som administrativ support på Taxi Stockholm tror vi att du har några års erfarenhet av administrativt arbete. Du behärskar obehindrat svenska och engelska i skrift och tal. Du bör ha god datorvana och ett intresse för olika system då du kommer att hjälpa kunder med praktiska frågor i och rörande vårt kundsystem.

Som person gillar du att hjälpa andra och ge service, samtidigt behöver du ha ett visst mått av integritet så att du kan säga ifrån vid behov. Vi vill att du är driven som person och tar dig an nya uppgifter med energi och med ett öppet sinne. Jobbet innebär både att du kommer att arbeta självständigt och att du samarbetar med kollegor.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund.

Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Helena Björk, 0709-513569

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.