Administrativ support till storbank i Stockholm!

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Har erfarenhet av att arbeta administrativt i en supporterande roll? Då har vi på Adecco tjänsten för dig!

Om Jobbet
Vår kund är en av de ledande bankerna i Sverige och söker nu efter dig som vill arbeta administrativt i en supporterande roll. Du kommer tillsammans på ett team på 9 personer att hantera företagets IT konsulter. Administrationen på företaget går ut på att beställa datorer, behörigheter samt enklare ekonomi. Vidare kommer du även att vara behjälplig med att skapa rapporter samt ha mycket kontakt med interna medarbetare så som HR och chefer. Vi ser att du som söker har goda kunskaper inom Excel då du på daglig basis kommer att arbeta i programmet.

Om dig
Vi söker dig som har relevant arbetslivserfarenhet och som nu är ute efter en ny utmaning. Viktigt för tjänsten är goda kunskaper inom Excel och privottabeller. Har du kunskaper inom bokföring och ekonomi är detta meriterande.

Som person är du framåt, initiativtagande och trivs med att ha många kontaktytor. Vi ser att du som söker tjänsten är flytande i svenska och engelska i tal som i skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som administrativ support är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med är uppdraget på 6 månader och för rätt person finns stora möjligheter till förlängning

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Annelie Sandberg 08-598 981 96

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Sundbyberg
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.