Administrativ support till IFS

Om jobbet

Är du en fena på system och vill utvecklas i en administrativ roll hos ett stort bolag där din insats och energi kommer att göra skillnad? Har du dessutom ett intresse för ekonomi och redovisning och söker en språngbräda ut i karriären kan detta vara jobbet för dig! Sök det redan idag då vi tillämpar ett löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för IFS räkning en administrativ support till Business Support teamet minst fram till sommaren 2017. I supportteamet har behovet av en avlastande resurs vuxit fram och IFS välkomnar nu en energisk och driven kollega till gruppen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och IFS önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos IFS.

Arbetsuppgifter

Som administrativ support kommer du främst att arbeta supporterande till finance funktionen hos IFS men även stötta upp teamet med andra arbetsuppgifter.

Du kommer till exempel att:
 • Stötta inom projektfakturering
 • Lägga upp projektkoder och kunder i IFS system
 • Agera intern support och hantera case som kommer in från organisationen
Tjänsten passar dig som trivs i en administrativ roll och vill fortsätta att utvecklas i karriären. IFS är ett stort bolag med möjligheter att växa och utvecklas inom olika funktioner och för dig som visar framfötterna kan detta uppdrag innebära flera värdefulla erfarenheter.

Vi söker dig som
 • Har minst gymnasiekompetens
 • Har systemvana
 • Har mycket goda kunskaper i engelska då detta är systemspråk
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom administration och gärna från en likande roll
Som person är du detaljfokuserad och noggrann och gillar att sätta dig in i komplexa system. Samtidigt är du service-minded och hjälper gärna en kollega med frågor eller uppkomna problem. Vi ser gärna att du som söker sprider energi och har ett självständigt driv i den bemärkelsen att du tar tag i arbetsuppgifter som du ser behöver göras. Självklart är du en positiv och framåt person som är mån om att lämna ifrån dig resultat av hög kvalitet.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid fram till sommaren 2017
 • Placering: Kungsholmen, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 jan

Om företaget

IFS är en ledande global aktör som utvecklar och levererar affärssystem. Från kontoret på Kungsholmen utgår omkring 70 personer men totalt har företaget cirka 2 800 anställda runt om i världen. Deras största produkt IFS Applications har omkring 1 000 000 användare.