Administrativ Receptionist till Familjens jurist – Sveriges största juristbyrå!

Om jobbet

Är du en serviceinriktad och professionell receptionist som gärna arbetar med administrativa uppgifter? Är du även en flexibel person som med hjälp av din struktur kan hantera olika arbetsuppgifter parallellt? Då är det kanske dig som vi söker! Familjens jurist söker nu en Administrativ Receptionist till deras kontor i centrala Stockholm. Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för juristbyrån Familjens jurists räkning en Administrativ Receptionist till kontoret på Drottninggatan i Stockholm där det idag arbetar totalt 23 personer.

Familjens jurist hjälper privatpersoner med alla rättsliga frågor som rör privat- och familjeliv. Detta innebär att du som receptionist måste ha en hög känsla för service och professionalism för att på bästa sätt välkomna besökare som kan befinna sig i en för dem känslig och ovan situation. Utstrålar du trygghet, service och professionalism? Då är det kanske dig vi söker!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Familjens jurists önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Familjens jurist.

Arbetsuppgifter

Som Administrativ Receptionist hos Familjens jurist har du det övergripande ansvaret för receptionen samtidigt som att du även assisterar byråns jurister med spännande administrativa arbetsuppgifter. Du är även byråns spindel i nätet då du hjälper byråns två kontorschefer med koordinerande arbetsuppgifter på kontoret.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot besökare såsom klienter och samarbetspartners och säkerställa att de får bästa möjliga service
 • Assistera juristerna med administrativa arbetsuppgifter samt mailhantering, arkivering, kontakt med domstolar och myndigheter
 • Hjälpa till med viss fakturering
 • Arbeta med kontorsservice såsom beställning av kontorsmaterial, förbereda inför olika kundevent samt veckovis förbereda kontorets fredagsfrukost
 • Dagligen vara i kontakt med back office-avdelningen gällande bokningar av klientbesök mm.
Vi söker dig som
 • Har några års arbetslivserfarenhet som receptionist
 • Har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter och vill fortsätta att utvecklas inom detta
 • Har erfarenhet av service och är trygg i mötet med olika människor
 • Har mycket goda kunskaper i svenska, i tal och skrift, då du kommer att arbeta med juridiska dokument på svenska språket
Det är meriterande om du:
 • Har en eftergymnasial utbildning men detta är inte ett krav
 • Har tidigare arbetat på advokatbyrå eller en liknande arbetsplats
Som person söker vi dig som är trygg och har förmågan att agera på ett professionellt och trovärdigt sätt gentemot klienter och kollegor. Du är vidare utåtriktad och har lätt för att knyta kontakt med andra människor. Du är en flexibel person och kan med hjälp av ditt strukturerade arbetssätt hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Då du i rollen som Administrativ Receptionist kommer att assistera jurister med olika administrativa arbetsuppgifter är det av stor vikt att du även är noggrann och levererar uppgifter i tid och av hög kvalitet.

Övrig information
 • Start: Omgående.
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare. Provanställning tillämpas.
 • Placering: Drottninggatan i Stockholm.
 • Arbetstider: 08:00-17:00.
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Emelie Gustafsson, 08-522 589 37.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se..

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida..
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception
Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Familjens jurist Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik! Juristbyrån Familjens jurist finns till för att ta hand om alla rättsliga frågor som rör privat- och familjeliv. Från dokument som äktenskapsförord, samboavtal, testamente, hjälp med bouppteckning till rådgivning och information om trygghet för dina barn, skattefrågor och regler om du ska flytta utomlands. Självklart företräder Familjens jurist dig vid rättsprocesser inför domstol och myndigheter.

Som Sveriges största juristbyrå med över 200 medarbetare finns de alltid nära och är alltid enkla att nå, oavsett var du bor storstad eller landsbygd, norr eller söder.