Administrativ kvalitetsassistent till Harald Pihl

Om jobbet

Om tjänsten

Assistent / administratör / kvalitetsarbete / administration / kontor / service

Har du öga för detaljer, ett starkt driv och vill utvecklas inom administration? Just nu söker Harald Pihl en Kvalitetsassistent med administrativt ansvar till sitt kontor i Täby. Rollen är tvådelad vilket innebär att du halva tiden stöttar och hjälper kvalitetsansvarig i arbetet och övrig tid ingår i administrationsgruppen. I rollen har du möjlighet att påverka och komma med nya idéer, vi ser därför att du är en idéspruta som vågar ifrågasätta gamla arbetsmetoder och förbättra arbetssätt.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som kvalitetsassistent med administrativt ansvar är en delad tjänst där du kommer arbeta parallellt med att assistera kvalitetsansvarig och administration på 50 % vardera. I din roll som kvalitetsassistent kommer du assistera den kvalitetsansvariga och ha arbetsuppgifter som:
  • Granskning och verifiering av materialcertifikat
  • Uppföljning av kvalitetsmål och processer relaterade till målen
  • Riskanalys och leverantörsbedömning
  • Avvikelsehantering utifrån interna revisionerna
Förutom detta kommer du även ingå i administrationsgruppen med arbetsuppgifter som:
  • Orderhantering
  • Fakturering
  • Arkivering
  • Växelsamtal (delaktig i växelgrupp)
  • Daglig service på kontoret och övriga kontorsgöromål
Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med administration eller kontorsarbete. Meriterande är det om du tidigare har arbetat inom kvalitetsgranskning och har erfarenhet från kvalitetsledningssystem. Du har goda kunskaper inom Officepaketet och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser gärna att du innehar B körkort.

Viktiga personliga egenskaper är att du är organiserad och strukturerad då stöttningen av kvalitetsansvarig ställer höga krav på din noggrannhet. Du förväntas vara lättlärd, stresstålig och flexibel eftersom du arbetar parallellt med olika arbetsuppgifter. I rollen har du möjlighet att påverka och komma med nya idéer, vi ser därför att du är en idéspruta som vågar ifrågasätta gamla arbetsmetoder och förbättra arbetssätt. Med öga för detaljer och rätt driv har du nu möjlighet att utvecklas inom denna roll!

Övrigt

Du blir till en början anställd som konsult hos oss på KFX med ambitionen att övergå i en anställning direkt hos Harald Pihl efter sex månader. Den genomsnittliga arbetsveckan är 37,5 timmar. Kontorets öppettider är från september - maj 08.00-17.00 och från juni - augusti 08.00 - 16.00

Start för denna tjänst är omgående och urval sker löpande så sök tjänsten redan idag! Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryterare Hanna Benjaminson på hanna.benjaminson@kfx.se eller 08-663 99 00.
Jobbfakta
Ort
Täby
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Quality Assurance
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget

Harald Pihl AB är ett familjeföretag som grundades 1912 och är bland Europas ledande lagerhållare av titan och nickellegeringar. Företaget sitter i ljusa fräscha lokaler på Mätslingan 19 i Täby.

I administrationsgruppen arbetar fem personer, kvalitetsavdelningen består av en person som är kvalitetsansvarig, i säljteamet arbetar tio personer och lagergruppen består av fem personer. Läs mer på http://www.haraldpihl.com/